Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proxi7777

jaką spacerówkę polecacie?

Polecane posty

Gość proxi7777

mam w tej chwili espiro 4air ale moja coreczka nie chce w nim siedziec, jest jej niewygodnie... i musze kupic nowy.

Gość To kup taką w której
będzie jej wygodnie.

Gość proxi7777
tak tez zrobie ale chciałabym usłyszec opinie innych o fajnych wozkach

Gość mamuśka Miśki
Polecam spacerówke X-Lander XA:) rewelacja;) doskonała na każdy teren moja córcia ją uwielbia

Gość ja mam teutonię
a dlaczego nie chce siedzieć w espiro ? polecam teutonię, wygodne, niekubełkowe siedzisko i dziecko może siedzieć przodem do mamy

Gość proxi7777
gondola espiro vector 4air była super ale spacerowka jest za waska,podnozek jest troche nizej niz siedzisko i nozki mniejszego dziecka wisza w powietrzu a poza tym jesli rozłozy sie go do spania dziecko ma nozki w gorze:( szukam lzejszego wozka

Gość ja mam teutonię
ja też szukałam lżejszego, ale nie znalazłam nic z przekładanym siedziskiem, a na tym mi najbardziej zależało, ale przy teutoni w ogóle nie czuć ciężaru a w jakiej cenie szukasz ? i na jakich kołach ? z przekładanym siedziskiem czy może być bez ? ma się składać do małych rozmiarów? napisz coś więcej o swoich wymaganiach

Gość proxi7777
w cenie do 500 zł a teutonia strasznie drogie. najlepiej z przekładanym siedziskiem i składanym do małych rozmiarow bo moj bagaznik w aucie niewielki jest. Co do kolek to nie mam pojecia... wazne by był sprytny,zwinny i lekko sie prowadził

Gość Szpindlerowy mlyn
a ja polecam Maclarena i troche tansza chicco multiway, pierwsza mamy teraz i jest super, a chicco mielismy wczesniej ale nam ukradli, ale tez bylam bardzo zadowolona