Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgruzgotona......

Wykorzystal mnie !!!

Polecane posty

Gość zgruzgotona......
Powinnam tak zrobic, ale bylam w takim szoku, ze nie moglam z siebie niczego wydusic. Do tej pory nie moge dojsc do siebie.

Gość zgruzgotona......
Dobieral sie czyli zaczal mnie calowac i wiadomo co dalej. Dobrze, ze jakos sie wyrwalam. Zaluje strasznie tego wszystkiego bo mi sie tak strasznie podoba:(

Gość czuje wiosne
ehhh.... no tak. Ja to widze tak: Dojrzały 50 latek nie ma ochoty ani czasu na bawienie się w podchody. Miał ochotę sie bzykać to dał Ci to do zrozumienia(fizycznie) myślę, że nie ma nic złego w tym. Może i mu zalezy. Miałaś prawo mu odmówić! Ale nie możesz oceniać go nie wiedząc tego jakie ma intencje. Tym bardziej, że jest ANGLIKIEM, inna kultura, obyczaje.... Tyle w temacie... DOBRANOC.

Gość october&april
ale mogliscie sie tylko calowac:)))

Gość No to masz nauczke i
w przyszlosci bedziesz cwansza. Czlowiek uczy sie na bledach. Zapomnij go, bo widzisz ze nie jest nic warty. Za to ze ci dokuczal i smial sie, bo mogl przynajmniej sie z tym pogodzic ze nie wyszlo, a on wyladowal na tobie swoja flustracje. Wez to doswiadczenie ze soba na przyszlosc. I naucz sie ze facet jest zdolny , jak mu na jaja cisnie.

Gość zgruzgotona......
To nie byl delikatny pocalunek w usta . Najgorsze bylo to jak mi zaczal dokuczac , jak nie chcialam nic wiecej. Jestem w bardzo duzym szoku i chyba juz nikomu nie zaufam.

Gość jo5454
To byl prawdopodobnie zwykly cham.Mialas szczescie , ze tak to sie skonczylo. W przyszlosci uwazaj zkim umawiasz sie w jego domu.Dobrej nocy

Gość Nie decyduj sie tak szybko na
wizyty domowe, bo to dla niektorych jednoznaczne i nadzieja na przygode. Tyle ze gdyby byl w pozadku to by uszanowal Twoja decyzje. Przejdzie ci , bedziesz w zyciu ostrozniejsza.

Gość zgruzgotona......
dzieki za wszystkie wpisy. dzwonil dzisiaj do mnie, ale nie odebralam. moze dac mu jeszcze jedna szanse ? czy ktos byl w podobnej sytuacji co ja ?

Gość lysyciolek
kolejna tępa Polka, która Anglicy traktują jak worki na spermę :D i jeszcze się głupia zastanawia czy dać mu druga szanse :D uwaga do wszystkich w Polsce - unikajcie dziewczyn, które były w UK, bo na 95% miały przynajmniej kilku Angoli i Afganów w sobie po pijaku :O 🖐️

Gość mkmonia
Zgruzgotana, rozumiem jak sie czujesz, bo ja tez musialam przejsc pare takich historii, aby zrozumiec, ze za granica faceci maja inne podejscie do zwiazkow niz w Polsce, chociaz u nas tez to sie zaczyna zmieniac. Brytyjki nie maja zadnyc oporow, aby sie pieprzyc z nowopoznanym facetem, dlatego faceci tam sa przyzwyczajeni do tego, ze na maksymalnie 3 randce babka rozlozy nogi. Do tego mysla, ze z Polka pojdzie im jeszcze latwiej. Nie powiem ile razy strzelilam takiego goscia w pape, ale sporo ich bylo. Nie licz na to, ze mu nie chodzilo o seks, nie trac wiecej czasu, bo naprawde niewarto.

Gość zgruzgotona......
Sorry, ale ja jeszcze z zadnym facetem nie poszlam do lozka a juz w szczegonosci z jakims Afganem, chociazby dlatego, ze nie interesuje mnie ten typ urody. Wiem, ze polki tutaj tak robia , ale nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka. Strasznie sie czuje bo mi sie bardzo nim zauroczylam , nie mam juz sily

Gość zgruzgotona......
Dzwonil juz 5 razy a ja nie odebralam to wszystko to moja wina:( Nawet nie mam sie komu wyzalic bo co powiem, ze sie w takim starszym panu zakochalam to mnie wszyscy wysmieja :(:(

Gość zgruzgotona......
Chyba umre z tego smutku:(:(

Gość nkjbkb
zamias sie cieszyc ze ktos cie chce bzykac .sie martwisz

Gość zgruzgotona......
Jak mu sie nie podobalam ? A czym tu sie cieszyc :(