Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitkka24

Jak się teraz zachować?

Polecane posty

Gość jowitkka24

trochę się pokłócilismy bo okazało się że chyba mamy inne wizje związku, w sumie to nawet nie pokłócili ale nie dogadalismy się i zobaczymy się dopiero za 2tygodnie. Po tym wszystkim nie mam ochoty za bardzo z nim rozmawiać bo muszę wszystko przemyśleć, jednak on do mnie napisał sms'a, nie chcę być chamska nie odpisując ale wypada napisać że potrzebuję kilku dni ciszy albo olać i nic nie pisac pare dni?

Gość AaliyahHaughton
odpisz mu cos kulturalnie, nie ma nic gorszego niz brak odpowiedzi ;)

Gość jowitkka24
ale pisać że potrzebuje kilka dni ciszy?

Gość nananana na
a jak wygladaja u was te poglady? moze to co u mnie ejst..

Gość jowitkka24
doszłam do wniosku że jak mamy razem zamieszkać po skończeniu studiów od lipca to powinniśmy mieć wspólne plany, nie mówię od razu o zaręczynasz,ślubie etc. ale CHOCIAŻ PLANY a on nie planuje bo mu się nie uda jak zaplanuje więc plany będzie robił za "kilka lat":o a poza tym dla niego wspólne mieszkanie oznacza już założenie rodziny... masakra jedno przeczy drugiemu , nie rozumiem go, niby kocha i chce tego ale...żadnych konkretów a ja nie wiem,miałabym czekać na niego 5-10lat az mu się coś wyklaruje a mam w tym roku 25lat,jesteśmy razem 3. Podkreślam ,chodzi mi tylko o WSPÓLNE PLANY

Gość AaliyahHaughton
napisz mu własnie ze potrzebujesz kilka dni zeby pomyslec, rozwazyc

Gość elkaa
Oj, skoro on nie chce planować, to prawdopodobnie nigdy nie zacznie. Taki typ faceta. Ale albo będziesz z tym żyć(niepewność, brak planów, brak poczucia bezpieczeństwa, cz stabilizacji), albo sobie go odpuścisz.

Gość elkaa
Napisz mu, spokojnie, że chcialabyś mieć chwilkę dla siebie i jak będziesz gotowa, to się odezwiesz.