Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXXXconfusedXXXX

Jak rozstać się z dziewczyną

Polecane posty

Gość XXXXconfusedXXXX

Jestem z moją dziewczyną prawie dwa lata ale nic już do niej nie czuje. Próbowałem z nią zerwać a one wtedy zaczęła mówić że się zabije i jeżeli tylko powiem że to koniec to to zrobi. Ona mnie Kocha ale nie czuje się dobrze z tym że ja nic do niej nie czuje. Nie chce jej oszukiwać ale też nie chcę żeby coś sobie zrobiła. Nie wiem już co mam zrobić.

Gość i to jest powod by teraz
poprostu powiedz jej ze to koniec i kropka. odejc i nie mecz sie bo szkodzisz sobie.ona cie zastrasza a o tym ze ktos sie zabije to nie mowi sie glosno.jakby chciala to zrobila by to w milczeniu.glupia ta dziewczyna i tyle.

Gość i to jest powod by teraz
chce cie zatrzymac na sile, ja bym w zyciu tak nie robila jakbym wiedziala ze sie ktos ze mna meczy. bez przesady.bedziesz mial z nia bardzo duze problemy w przyszlosci wiec wywal ja z zycia poki czas.

Gość XXXXconfusedXXXX
Zrobiłem to, rozstałem się z nią. Towarzyszy temu ból ale nie mogłem tak dalej. Nie wiem co ona zrobi ale to jej życie i nawet jeśli targnie się na swoje życie to, wiem że zabrzmi to bardzo egoistycznie, nie mam już na to wpływu.