Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka milosc

Każdy facet jest taki sam ! Tracę wiarę w ludzi

Polecane posty

Gość malenka milosc

On, mlodszy odemnie o 2 lata. Ale mnie to nie przeszkadza, lubię młodszych, zwłaszcza, że on wydawał się nad wiek dojrzały, romantyczny... Pozory... ? Pochodzimy oboje z małego miasteczka. Wczoraj przypadkiem szukając samochodu na jednym z portali z naszego miasteczka znalazłam anons "witam miłe panie. 20 latek pozna panią do sexu w wieku 20-35 lat, niezobowiązujących spotkan, moj nr gg to ..." coś mnie tknęło, sprawdziłam i to był jego nr ! w całym internecie znalazłam jeszcze 3 takie ogloszenia, podpisane jego ksywką i jego nr gg. Dlaczego każdemu facetowi chodzi w życiu tylko o jedno ? Moje życie się zawaliło, tracę wiarę w człowieka, bo w miłosc i przyjaźń to już dawno straciłam... :(:(:(

dupek jednym slowem... ma kobiete przy sobie a chce mu sie bzykac z innymi.... zostaw go bo to dzieciak jeszcze i moze dopiero hormony musza mu sie ustabilizowac... a po co masz cierpiec przez dupka...

Gość malenka milosc
własnie to zrobiłam. napisałam z innego nr ze jestem zaiteresowana, ale poki co nie odpisał

Gość 0,i 20
taaa na portalu samochodowym dał anons erotyczny....i caaały internet przeszukałaś :D

Gość ghmbffcd
przeciez nie napisala ze na portalu samochodowym tylko na portalu ich miasta.. a numer usie w google i ksywke i sie znalazly inne. co za tepaki tu siedza

Gość 0,i 20
skoro szukała samochodu to jak przez ''przypadek'' weszła na anonse erotyczne....sama jesteś tępakiem ze wierzysz w taką denną prowokację :O

Gość malenka milosc
to akurat nie jest prowokacja :( chciałabym. to nie był portal samochodowy, ale na nim są tez ogłoszenia o samochodach. weszłam poprostu na wszystkie ogłoszenia z naszego miasteczka, bo jest małe i mniej więcej wszyscy się znają. i faktycznie później wzięłam jego nr gg w google i wyskoczyły mi strony na których jeszcze zamieścił swoje ogłoszenie

Gość pyskamaliska
mjin

Gość her komendante
każdy facet jest taki sam gdy potrafi dążyć do celu lub z niego rezygnować