Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniela.aniela.

jak sprawic by sie oswiadczyl?:P

Polecane posty

Gość aniela.aniela.

znamy sie od 6 lat, mielismy burzliwe poczatki, ale przetrwalismy, milosc kwitnie, konczymy studia, oboje jestesmy na swoim, mamy prace, poukladane w glowach i sercach. Problem w tym, ze przez wiekszosc naszego zwiazku ja nie czulam sie gotowa na powazne deklaracje oraz zawssze negowalam instytuacje malzenstwa, jako niepotrzebna. Nie wiem czy to juz ten wiek:P czy instynkt malzenski, ale przez ostatni rok powoli dojrzewalam do zmiany decyzji. i juz sama lapie sie na tym ze ogladam sukienki, pierscionki, etc. Nie wiem jak mam mu delikatnie dac do zrozumienia ze taka zmiana miala u mnie miejsce? nie chce mu powiedziec tego wprost, gdyz marze o romantycznych oswiadczynach z jego strony. Wiem ze on tego zawsze tez tego chcial, i ciezko bylo mu sie pogodzic z moja decyzja, ale z czasem przywykl. I jak to teraz odkrecic?!:)))

Gość gbtggf
no to daj mu to jakos do zrozumienia, nie wiem, jak przyjdzie do ciebei to miej otwarta strone z jakimis sukniami slubnymi itp., zeby widzal, ze je ogladasz, idziecie gdzies miastem, wejdzcie powiedz, ze chcesz wejsc do sklepu z birzuteria, zacznij cos sobie tam ogladac, takie tam dziwne pozory , moze sie domysli :P

Gość 12345654321
a jak widzisz wasza przyszlosc kiedy mialby odbyc sie slub??

Tak jak mu wcześniej mówiłaś że nie chcesz ślubu, tak mu teraz powiedz że zmieniłaś zdanie! Jesteś w tej szczęśliwej sytuacji że wiesz że on jest na TAK więc NA CO CZEKAĆ !!!

aj sory nie doczytalam jak zwykle...to ty nie chcialas a on chcial juz tak? w takim razie mozesz mu powiedziec kiedys na romantycznej kolacji czy jakos tak ze jest mezczyzna twojego zycia, i ze teraz jestes gotowa spedzic z nim reszte zycia ;) domysli sie ...zobaczysz

powiedz mu przy jakiejś okazji że jest tak fajnym facetem że dla niego jestes gotowa całkiem zmienić swoje przekonania i jednak pójść do ślubu. powinien zaskoczyc. :)

Gość aniela.aniela.
Nikka wtedy to beda oswiadczyny z mojej strony, czyz nie?:))) az taka nowoczesna nie jestem:)

Gość aniela.aniela.
hmmm ja myslalam o jakims podstepie raczej:) np moze porozmawiac z jego mama, i dac jej do zrozumienia ze na to czekam? bedziemy w maju na slubie jego kuzyna wiec to moglaby byc odpowiednia okazja? nie wiem, to takie dziwne, ze znamy sie jak lyse konie, potrafimy i rozmawiamy o wszystkim, jednak to jedno, wydaje sie byc takie ciezkie. tzn to nawet nie jest trudne, moglabym i umialabym powiedziec mu to wprost, ale mysle ze wolalabym zeby to on jednak sam mnie 'zaskoczyl':)

Gość aniela.aniela.
Drzewiecki nie boje sie i wlasnie dlatego chce za niego wyjsc za maz:)

Gość aniela.aniela.
Hmmm a moze poprostu nie wylogowywac sie z kafeterii?:))) chociaz tez nie, on nigdy mi nic nie przeglada:/ ten jeden raz moglby!:)))