Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaaaaaaCzarnaaaaaa

Jak odstawic tabletki

Polecane posty

Witam mam pewien problem...lekarz przypisal mi pigulki Yasmin po ktorych dostałam grzybicy, strasznego tradziku....myslalam ze to przez pierwszy miesiac tak bedzie bo organizm sie przyzwyczaja..ale niestety w trakcie drugiego jest coraz gorzej....teraz mam juz recepte na nowe...ale nie wiem jak odstawic stare...zostało tam jeszcze ok.10 tabletek...boje sie ze zburze cały cykl...no ale bez sensu tak leczyc grzybice i za chwile znowu ja dostawac przez tabletki....no i jeszcze te straszne pryszcze ktore pieką....prosze pomozcie mi.... jak to zrobic?

dojśc do końca blistra i po przerwie zacząć nowe. mozesz tez nei robić przerwy tylko zacząć następne od razu. te 10 dni Cie nie zbawi.

Powinnas skończyc opakowanie, które bierzesz, bo inaczej strasznie rozregulujesz cykl... a jestes pewna, że ta grzybice masz przez tabletki?? może byłas w jakimś miejscu sprzyjającym zakażeniu - basen, hotel, akademik itp?? i akurat to zbiegło się w czasie z rozpoczęciem brania tabletek... a co do pryszczy -ja dostalam "wysypu" po drugim opakowaniu hormonów, ale brałam Yaz - po leczeniu kierowanym przez dermatologa zeszły i juz nie wróciły....

to po tych tabletkach...bardzo sie na nich mecze..na poczatku tez brałam YAZ ale wyszlo mi za malo estrogenu dlatego dostalam yasmin, i teraz strasznie cierpie z ich powodu...ginekolog przyznal mi racje ze to po tych tabletkach dlatego tez nie wiem co mam robic....wylecze grzybice a za 5 dni znowu dostane....mam ochote je wywalic do kosza..ale wlasnie boje sie o rozregulowanie cyklu ;(( najgorsze sa wielkie pryszcze ropne na całej twarzy ktore pieką mnie zywym ogniem.

no jak pisałam - 10 dni Ci różnicy nie zrobi. jakos wytrzymasz.

a moge chociaz skrocic branie o 2 tabletki szybciej?...to zawsze jakas ulga...czy raczej nie eksperymentowac...

?????

nie skracaj lepiej.... wybierz to opakowanie idz do lekarza po inne powiedz jakie miałas objawy po tych ;)

wiesz, jak sie uprzesz to mzoesz odstawic je juz dzis i od razu, bez przerwy, zaczac brac drugie. tylko nie wiem jak to bedzie z utrzymaniem cyklu przez pierwsze opakowanie. mozesz miec plamienia i bóle głowy, bo to występuje najczęsciej. nic poważniejszego sie raczej nie stanie.