Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .swettycurls.

KTÓRĄ Z TYCH LASECZEK UWAŻACIE NA NAJFAJNIEJSZĄ? FOTO

Polecane posty

Gość .swettycurls.

JAK W TEMACIE;) KTÓRĄ Z TYCH LASECZEK UWAŻACIE ZA NAJŁĄDNIEJSZĄ KTÓRĄ ZA NAJZGRABNIEJSZĄ KTÓRĄ ZA NAJLEPIEJ UBRANĄ;) I DLACZEGO? KTÓRA WASZYMZ DANIEM JEST NAJMNIEJ ŁĄDNA, I DLACZEGO:) PROSZE O KULTURALNE WYPOWIEDZI;) FOTKA: (JESLI NA NIA KLIKNIECIE DWA RAZY POWIEKSZY SIE;P) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/226891968d12d493.html

Gość 12345654321
szczerze wszystkie pasztety a ta w kreconych wlosach ... bylo tu jej zdjecie kiedys .... ale teraz dopiero widac ze patrzec na nia sie nie da.

Najładniejsza-Pani blond w lokach Najzgrabniejsza- tak samo Najlepiej ubrana -tak samo ; Dlaczego ?Dlatego że jest ubrana MODNIE,fajne rurki,fajna bluzka-na czasie . Pozostałe dwie Panie są dość mocno przy kości,poza tym ubrane kiepsko-bez obrazy . Pozdrawiam

wyscie sie wszyscxy z cyrku urwali?? przyjrzałam się dokładnie i nie zauwazylam u nikogo zadnego plusa, nawet najmniejszego:O

Gość dariaaaaaaaa a uwazasz
ze odrosty tez sa na czasie? i tandetne biale torebeczki?

Gość WSZYSTKIE LASECZKI
LADNE I ZADBANE

Gość 12345654321
Laska przestan juz jestes brzydka jak noc ale usilnie chcesz temu zaprzeczyC wstawiajac wlasne pochlebne opinie o sobie. ZENUJACE

Gość ale wieśniaki !
dziewczyny, naprawde one wam sie podobaja? nie obrazajac nikogo, ale moim zdaniem są okropne!!! te białe torebeczki, te twarze, buty !!! ci faceci! piwa z buteliki w rękach, i chłopcy i dziewczyny...moim zdaniem wielki minus, wyglądaja jak uczniowie jakiejs wiejskiej zawodowki na wagarach! i daleko jestem do obrazania kogos, ale moim zdaniem-tragedia... wszyscy ! zarowno chlopcy jak i te dziewczyny...

dokładnie - banda nieudaczników którym nawet nie chce się popracowac nad sylwetką ( bo twarzy już nie da sie zmienić )

eee jakaś fanatyczka. szuka pochlebców w necie... tej, blondyna.. cere masz spaloną to nie wyglada dobrze:|

Gość BLODNYNECZKA W KRECONYCH
WLOSKACH, ZGRABNA, SZCZUPLA, ZAJEBISCIE UBRANA, INNE LASKI TEZ NICZEGO SOBIE, ZADBANE, USMIECHNIETE... NIE WIEM CZEGO SIE CZEPIACIE, NAWET NIE POTRAFICIE NAPISAC CO WAM SIE NIE PODOBA...

Gość 12345654321
Autorko z maila wynika ze masz 21 lat ale wiesz co na tym zdjeciu wszystkie panny wygladaja staro kolo 30stki. Naprawde masakara wez cos zrob ze soba a nie szukaj tutaj pochlebstw bo ich nie znajdziesz chyba ze chcesz aby ktos klamal.

Gość ciemna karnacja to wada?
no sorry

jeszcze raz na spokojnie obejrzałem fotkę i najatrakcyjniejszą osobą jest ten łysy z piwem w ręku :classic_cool:

Gość 12345654321
dariaaaaaaa Przepraszam wydawalo mi sie ze ty jestes autorka. Co nie zmienia faktu iz ciagle uwazam o pannach znajdujacyh sie na zdjeocu to samo.

Gość dariaaa weź
moze załozysz sobie swoj topik, a nie ten,!

Gość rhfzcxz
trzeba mieć odwagę, by być tak brzydkim i jeszcze wystawiać swoje fotki na ocenę w pale się nie mieści...

Dariaa po co sie wpychasz w topik a potem zastanawiasz czy Ciebie oceniamy. Sadze ze Ty akurat jestes z carnymi zniszocznymi od prostowania włosami i wysokim czołem ;) pozatym całkiem przeciętna. a spalona blondi jest autorką tematu ktora chce sie tu dowartosciować a bo na wsi to juz ma wszystkich wiec chce poszerzyc horyzonty na skale pańtwową:D ha ha

Gość MAReeekkkk
Blondynka w spodniach najlepiej sie prezentuje. ALe tak naprawde wszystkie sa przecietne.

Gość autorko żal mi cię
że żeby wyjść na ładną to musisz się porównywać do tak szkaradnych koleżanek. w ogóle wszystkie jesteście szkaradne. a Ty to w ogóle chyba najbardziej, bo tamte to chociaż w miarę naturalne. a Ty to chodząca sztuczność. próbujesz się podrasować, ale jakby zabrać Ci solarę te żałosne włosy i resztę to byłabyś najbrzydsza z nich.

Gość 12345654321
dariaaaaaaa Ktos tu dobrze napisal nie wtracaj sie i nie wcinaj w czyjs temat to nie bedzie nieporozumien. To nie bylo o tobie tylko o dziewczynach z 1 zdjecia.

Niestety ale pudło :) Włosków nie prostuje :P A czoło mam normalne :) Wiesz wkurza mnie to , ja tylko pytam o ocene która z nas,z ciekawosci , bo sa zdania BARDZO podzielone , a ta mi tu wyjezdza ze wygladam na 30-stke ...hehehehehehe...... Spoko zazdrosnice , zmykam :D