Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spacerówkowa mama

Szukam spacerówki

Polecane posty

Gość spacerówkowa mama

Dziewczyny polećcie jakąś wygodną spacerówkę! Mój syn ma prawie 2 lata, jest dosyć duży jak na swój wiek. Obecnie mamy wózek cosatto swift. https://ssl.allegro.pl/item957899288_cosatto_spacerowka_0_3_lata_spiworek_folia.html Ogólnie wózeczek jest o.k. Tyle że mam wrażenie że dziecku jest nie wygodnie. Ciasno, mały zsuwa się do pozycji półleżącej poza tym ma bardzo krótki podnóżek, przy dłuższych spacerach mam wrażenie że dziecku cierpną nogi a podnóżek wżyna się pod kolana :( Chciałabym kupić coś nowego, zależy mi na wygodnym, dość szerokim wózku z wygodnym, długim i regulowanym podnóżkiem. Mój faworyt to casual play s4, może macie jeszcze jakieś propozycje?

Gość mama37
A po co Ci na taki wiek dziecka jeszcze nowa spacerówka, moja Mała, która za kilka dni będzie miała półtora roku juz od dawna chodzi na piechotke, przy czym niczego na niej nie wymuszam, lubi chodzić, chodzimy naprawde na długie spacery i nigdy nie noszę jej na rękach. Myśle, że to trochę bezsensowne kupywać nowy wózek dla tak sporego już dziecka.

Gość morning after dark
chicco ct 04 jest świetny, ale tak duzemu dziecku nie kupowałabym nowej spacerówki

Gość spacerówkowa mama
Potrzebuję wózka ponieważ mój syn o dziwo z chęcią siedzi. Mąż jest całe dnie w pracy więc sama muszę załatwiać różne sprawy. Poza tym wyjście na spacer z moim dzieckiem bez wózka to koszmar. W ogóle się nie słucha, ucieka na ulicę, zjada pety, grzebie w ziemi, i idzie zawsze w przeciwnym kierunku niż ja. Nie mam siły chodzić z nim na spacery bez wózka dłuższe niż 30 min. Spacer bez wózka oznacza ciągłą gonitwę i nerwy, nie wyobrażam sobie iść z synem po zakupy do sklepu oddalonego 1,5 km za "rączkę". Poza tym zbliżają się wakacje, myślę że będziemy spędzać dużo czasu poza domem, więc chciałabym żeby było mu wygodnie. Ten chicco ma podnóżek podobny jak Cosatto, więc raczej odpada, bo jak już pisałam synkowi wżyna się pod kolanka :( Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?