Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wera 2300

do dobrych informatyków

Polecane posty

Gość wera 2300

Hej! Mam takie pytanko Umieściłam swoje dane na portalu randkowym (na złość mężusiowi) lecz on wykasował i ten portal i mój profil w nim stąd moje pytanko czy skoro mu tak łatwo z tym poszło to czy jest możliwe że mimo częstych zmian hasła na mojej poczcie on potrafi je poznać????

Gość może zapisujesz
hasło w kompie?

Gość wera 2300
nie wiem że tego nie mogę robić na tyle to jestem obeznana z kompem

Mozesz miec Keyloggera (rejestruje i zapisuje wszystkie wcisniete klawisze). A portalu usunac nie moze.. :p

Gość wera 2300
Nie hoduję żadnego keylogera, tylko chomika!

Gość aleamanda
notomaszwkompieprogramaszpiegującegoizapisującegoklawiaturę

Gość wera 2300
kurcze możesz mieć rację widzę w wyszukiwarce że coś takiego było wyszukiwane więc może mnie śledzić bez przeszkód czy jest na to jakieś antidotum a ztym portalem to nie wiem jak on to zrobił ale mimo że jest to mi się on nie wyświetla pewnie założył jakąś blokadę dlatego proszę o pomoc dobrych informatyków co mogę zrobić czy poprostu nic się na to nie poradzi

A poza tym ty potrzebujesz pomocy specjalistycznej poradni małżeńkiej a nie informatyka :p

Jesli sciagna gotowego keyloggera to zagrozenie jest tym wieksze, bo takie programy przewaznie dzialaja jak miecz obosieczny - oprocz tego ze informacje otrzymuje osoba ktora go sciagnela i skonfigurowala to jeszcze moga byc wysylane do autora tego programu. Dlatego glupie zabawy moga skonczyc sie ogoloceniem konta bankowego. Sciagnij program antywirusowy z ochrona w czasie rzeczywistym (np Avast 5 (darmowy)). Do tego radze przeskanowac komputer ComboFixem. Jak to nie widzisz tego portalu? Cos sie wyswietla czy biala strona ?

Na początek w ustawieniach przeglądarki ustaw by nie zapamiętywała haseł bo pewnie z tego korzysta a adres portalu wpisz w wyszukiwarce a nie z zakładek czy ulubionych.

Gość wera 2300
mądrala jakbym sama o tym nie wiedziała wydaje mi się że zakończyłam prace tego programu mam nadzieje teraz zmienie ponownie hasła może to coś da

Gość no keyloger albo hasło na pocz
te zna ,badż złamał i z tego wie a strone mógł zabloowac po ip

Gość izhkbkjhh
przestan sie puszczac i nie truj ludziom dupy

Keylogger zapewne bootuje sie z kazdym startem systemu, wiec to ze teraz moglas go wylaczyc wcale nie oznacza ze juz go nie bedzie. Dodatkowo watpie aby byl zapisany w liscie procesow z jakas banalna nazwa. Raczej bedzie probowal sie podszywc pod svhost.exe

Gość szejku racje ma

Gość wera 2300
cholera gnoja opieprzę jak wróci z roboty

Skoro twój małżonek jest taki zasadniczy, załóż nowy profil z kafei internetowej. ;)

Gość bez sensu co ztego ze
zalozy w kafei jak logowac bedzie sie na chacie ,jak nie usunie keyloga to i tak koles pozna nowy profil

Klon - nie wazne gdzie zalozy, jesli bedzie sie logowac na zainfekowanym komputerze to kazdy wcisniety klawisz bedzie rejestrowany i zapisywany. Radze upewnic sie jeszcze ze to jest keylogger, bo to moze byc rzeczywiscie taka blachostka jak dostep do meila z ktorego sie rejestrujesz. Jesli jednak keylogger to uwazaj gdzie sie logujesz. Zycze rychlego rozwiazania sprawy, Czesc.

14:59 [zgłoś do usunięcia] wera 2300 cholera gnoja opieprzę jak wróci z roboty Ty go opieprz, a On powinien Ci po ryju natrzaskac za głupoty jakie Ci przychodza do głowy.

Gość oł je je
u uuu szejku łebski facet z ciebie:P

Oczywiście, że logować się do poczty i na profil musi na innym kompie - w kafei, albo w pracy. Ale w tym wypadku łatwiej będzie obejść problem, niż szukać rozwiązania. Możemy tylko zgadywać co tam ten rogacz poinstalował :p

On jest zazdrosny, a ty po kiegoś grzyba jeszcze potęgujesz w nim tą zazdrość. Skończy się na tym, że albo jedno, albo drugie zarobi w pysk i się rozejdą.

pozwolcie, ze sie doczepie .. a czy jesli wysle komus wiadomosc na nk z konta fikcyjnego to on na pewno sie nie dowie od kogo ona jest?? Czy sa na to jakies sposoby??

Gość wera 2300
on pierwszy mnie zrobił rogatą głupiutka kózką ja się jeszce nie odgryzłam a darować nie daruje

Gość wera 2300
chłopaki dzięki niestety wiem że nasz wspólny komp jest dla mnie spalony on na tym wszystkim i tak się lepiej zna odemnie Dziękuje jeszce raz za uświadomienie :)