Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnobiała87

Rzuciłam, teraz żałuje.

Polecane posty

4 miesiące temu rzuciłam swojego, chłopaka. Byliśmy ze sobą 2 lata, wspaniałe lata, ale nie to nie był materiał na kogoś, z kim można spędzić życie, takie duże dziecko. Zostawiłam, go i związałam się z kolegą z pracy, który zawsze był dobrym przyjacielem... Było fajnie, ale brakowało mi ciepła i miłości które miał Jacek (imię mojego byłego). Teraz żaden się do mnie nie odzywa, a ja nie wiem co robić. Pomóżcie dziewczyny :(

Po prostu nie wiem co robić. Chciałabym mieć znowu kontakt z jackiem, ale powiedziałam mu wiele złych rzeczy, i nie wiem czy będzie chciał ze mną rozmawiać w ogóle...

nigdy nie zrozumiem kobiet :O skoro rzuciłaś to daj mu spokuj,może zaczyna sobie wszystko układać bez Ciebie a Ty wejdziesz z buciorami i wszystko mu zburzysz. Najpierw się myśli a później robi 🖐️

Gość ty uczulona na glupote
sama jesteś głupia :o Naucz się pisać analfabetko głupia :o

o fiu fiu,ależ mocne słowa :d Rączka nie trafiła na ta literkę co trzeba ot co,po co od razu tyle krzyku robić? Kogo ja głupim nazwałam? Naucz się czytać dopiero wtedy wpadaj w dysputę :D:D 🖐️

Gość niewiarygodnyszok
No trudno, jeśli żaden Ci nie odpowiada a teraz cierpisz, bo jesteś samotna... To musisz niestety to przecierpieć. Dziewczyny na forum Ci nie pomogą, bo nikt nie zmusi Twoich facetów aby byli inni albo żebyś Ty była inna. Tylko Ty możesz sobie pomóc. Znajdź takiego jakiego TY chcesz... Ale pamiętaj, że każdy ma wady a dziecinny facet wcale nie musi być obibokiem oraz dzieciakiem, który nie radzi sobie z zyciem. Ja lubie grać w gry, oglądać bajki... Często się wygłupiam, ale pracuje, płace za siebie i sam chodze do urzędów :P Pozdro