Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wezwaniedonawróceniaipokuty

jestem zgorszona bo...

Polecane posty

Obecnie gazety już chyba OSZALAŁY. Otwieram serwer słuchajcie niby normalny i tam temat taki LADY GAGA - UMIEM SOBIE DAĆ ORGAZM W MYŚLACH. To jest wiadomość z normalnego serwisu komputerowego. No przecież to jest horror :( Co najwyżej do plotek i tyle :(

wiesz jak ktoś wykupuje miejsce reklamowe to może tam zamieścić co che byle by to nie łamało prawa

Gość a mi się chce bardzo spać
XXI wiek..na co liczyłaś?

Gość faktycznie patologia
Ale niestety na to ma wpływ głupie społeczeństwo, których rajcuje życie "gwiazd", i bardziej ich interesuje orgazm gagi niż np. sprawy polityczne w Polsce :O

No wiesz - to jest reklama? To jest reklama gagi ale w plotkach. Bez przesady - przecież to każdy czyta. KAŻDY. No już bez przesady. To jest temat na kafe - dla pewnych katechetek stąd. Ale na normalnym serwisie coś takiego :( Bez przesady - w dziale plotki, a nawet nie wiem. Powiem wam wszystko już jest obrzydliwe, ohydne i chamskie do kwadratu :( Tyle :( ten serwis powinien był podany do sądu za takie coś - to są treści o tematyce niedozwolonej o godzinie powiedzmy 13.00 i tyle. ? :(

To jest słuchajcie wiadomość z działu ROZRYWKA. Czy wy wiecie co to jest rozrywka? Rozrywka to jest gdzie iść, co zobaczyć , to jest rozrywka. Jak się nie nudzić. Po prostu. Takie coś to może być o 13.00 ale jak jest napisane , że tu a tu są treści kontrowersyjne, a najlepiej sobie za to zapłacić. Dla miłośników tego serwera największych. Dlaczego ja mam czytać takie brednie w dziale rozrywka? I pech polega na tym, że to nie jest polski serwer bo tam są normalne rzeczy tylko na zagranicznym serwerze taki kretynizm lub bohaterstwo dla wielu. ?

To nie są plotki. Ta wiadomość nie jest gdzieś z boku - jest w samym środku ekranu. Rozrywka - chcę wiedzieć co się dzieje to mam TAKIE COŚ. To powinno być w dziale - nie wiem jakim ale na pewno nie takim. Tam powinien być KONCERT Lady Gagi lub płyta. I tyle.

Wiecie i to ten sam server zagraniczny co napisali, że Bachleda dziecko ochrzciła. To już moli se darować. Widzieliście takie kretynizmy w zagranicznych portalach? A to jest zagraniczny serwer. Wejdzie sobie na onet.pl - czyściutko. O2. pl też dramat, ale to tam nasze chyba i w ogóle to trudno informacyjnym portalem nazwać. Fora są tam porządne. Ale msn - wstyd i hańba. Tam powinny być informacje, ale TAKIE?

w dzisiejszym zalewie informacji nikt się nie da bo informacje trzeba sobie posegregować. To jest ważne to nie jest. i oni powi sobie to kontrolować , tak samo telewizję i wszystko co ma ich znaczek. I teraz tego załują, ale tak jest. Jak nie ma kontroli to sie wszystko rozchrzania, a tak? Licencję cofnąć i koniec. Albo sie pracuje albo sie wydurnia - normalni dzienikarze pracy nie mają, a jakieś domorosłe informatyki górą. No wiecie - nikt się nie da i koniec. I słusznie :(

Gość ORGAZM LADY GAGII
chciałabys mnie co??:classic_cool:

i teraz tego żałują że tak nie jest - tak chciałam napisać. I ja jestem tez po tej stronie - matko, jaki rozpiździel wszędzie. Koniec. Na zachodzie jest tak samo, ale tu jest jeszcze gorzej, nikomu nic się nie chce - zostaje najazd i koniec. :( Oczywiście po cichu. A na onet. pl było, że Bachleda zarobi milion. I teraz jak znam życie sobie pociągną jakim prawem to napisano jako informację jesli to była CO NAJWYŻEJ plotka. I tyle :(