Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem___

jaki to typ figury????

Polecane posty

Gość juz sama nie wiem___

chce okreslic jaki jest moj typ figury a nie moge znalezc zadnego ktory by temu odpowiadal. mam waskie ramiona, waskie biodra, malu biust, plaski brzuch, ale masywne uda i wypukly tylek. nogi dlugie. ogolnie jestem wysoka. i teraz zaden typ figury nie odpowiada do konca.. ani kolumna ani jablko:(

A po co chcesz sie od razu klasyfikowac? Z tego co napisalas masz calkiem fajna figure, tylko jakis push up buy sie przydal i bedzie git :)

Gość sama juz nie wiem____
nie narzekam zbytnio bo lubie swoje cialo tylko chcialam okreslic typ fidury zeby wiedziec jakich ubran unikac a jakie uwydatnia biodra zeby poszerzyc je optycznie a talie wyszczuplic:)

jeśli chcesz dowiedzieć się co nosić to lepiej nie koncentrować się na typie figury. Najbardziej odpowiadała by ci gruszka. typ jest jakimś uśrednieniem inaczej podkreśli swojej walory wysoka kobieta której ponoć odpowiada typ gruszki inaczej niska. inaczej ta z szerokimi ramionami inaczej ta z wąskimi inaczej ta z krótką szyją inaczej ta z długa. dlatego najlepiej skoncentrować się na poszczególnych partiach i tak dojść do całości. np. przy wąskich ramionach bardzo cienkie ramiączka jeszcze je zmniejszą a duże, fantazyjne, udrapowane, ozdobne powiększą. dekolt karo takaż powiększa ramiona brak ramiączek i gorsetowe góry zmniejszają. itd.. Tak naprawdę każda kobieta może założyć każdy fason i krój o ile zaburzenie proporcji zrównoważy innym elementem stroju bądź dodatkiem. Bardzo ważne jest znaleźć odpowiednio skrojone rzeczy. w jednej sukience o danym kroju będziesz wyglądać fatalnie a w drugiej z pozoru bardzo podobnej super. poza tym czy jest sens się przejmować?

Gość jestessss
jesteś kręglem

Gość push upem to mozesz sie tylko
splaszczyc:O nie mowiac, ze ani to zdrowe dla piersi ani fajne zeby nosic taka proteze polecam www.malobiusciaste.prv.pl

Zeby kazdy w zyciu kierowal sie tylko tym co zdrowe, to by nikt na tym forum nie siedzial :)