Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulaaaaaaaaaaaa

inhalator

Polecane posty

Gość aniulaaaaaaaaaaaa

Mały i cichy inhalator ultradźwiękowy. Poszukując małego ultradźwiękowego inhalatora natrafiamy na innowacyjny produkt. Nebulizator Citizen CUN60 to niewielkich rozmiarów urządzenie o wielkich możliwościach. W przeciwieństwie do inhalatora tłokowego jest cichy. Niewiele waży bo około 125 gram. Jego obsługa nie sprawi nikomu problemu. Jako środek przewodzenia promieni ultradźwiękowych zastosowano wodę. Jest uniwersalny, bo ma możliwość ustawienia 3 prędkości inhalacji (wysoki, niski, średni: 0,2 do 0,7 ml/minutę), w zależności od naszych potrzeb. Temperatura wody, jaka użyjemy przy inhalacji też będzie miała znaczenie. Woda o temperaturze poniżej 20 C daje niższy stopień inhalacji. Aby osiągnąć intensywną inhalację należy zastosować cieplejszą wodę czyli powyżej 30 C. Rozmiar cząsteczki to 5 m. Inhalator wyłączy się automatycznie po 10 minutach działania. Może działać na zasilacz (jest w komplecie) lub pracować tylko na baterie (bateria wbudowana). Gdy inhalator połączymy pod prąd przestanie on działać na baterie. Inhalator cechuje mały pobór mocy: 10 W. Wraz z inhalatorem jest komplet akcesorii: rurka, maseczka dziecięca i dla dorosłych, ustnik, zbiorniki na lek oraz etui, w którym mieści się wszystko. Jego zaletą są również akcesoria, które zużyte można dokupić za niską cenę. Citizen CUN60 to bezkonkurencyjny inhalator.

Gość MarlnekaZab
Zdecydowanie ten od Diagnostic bardzo fajne są, nieduże, ciche :) I łatwo dostępne :)

Gość mamazosia
My też mamy ten diagnostic nano i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Cichutki, zgrabniutki i co najważniejsze - niedrogi. :) W aptece go mąż kupił...

Gość ŁucjaŁac
A te od DIAGNOSTIC ? Bardzo dobre są. U nas w rodzinie, to kilka od nich mamy, bo i moje dzieciaki są alergikami i moja mama ma na zatoki...

Gość polecamja
DIAGNOSTIC NANO polecam z czystym sumieniem. Cichutki, nie zajmuje dużo miejsca, niedrogi jest, ,łatwodostępny, bo można iw sklepach medycznych i w aptekach go dostać

Gość gośkamatusiczka
DIagnostic nano i najtańszy i jednocześnie najlepszy - dostępny w większości aptek i sklepów medycznych . Bardzo cichutki

Gość samanta445
Akurat temat jest dla mnie na czasie, bo sama w zeszłym miesiącu zainwestowałam w inhalator - Sanity Simple. Jak na razie mogę powiedzieć, że działa bezproblemowo i oby tak dalej. Gwarancji mam na niego 3 lata, także powinien ten kompresor rzeczywiście jakiś czas wytrzymać. Najczęściej z inhalacji korzystają dzieci i raczej są zadowolone. Choć początkowo młodszego syna ciężko było namówić.

Gość gość
Takim dobry rodzinnym inhalatorem myślę, że będzie nasz Alergia Stop. Nic się nie psuje, nie pęka itp. a korzystamy już rok

Gość gość
Mi inhalacja tym polecanym tutaj Alergia Stop bardzo pomaga na przesuszoną śluzówkę a niestety pracuję w biurze więc klima czy ogrzewanie zimą robią spustoszenie na drogach oddechowych.

Gość gość
Wszystko mi pasuje w Alergia Stop, nie nastawiałam się że inhalacja może być aż tak wygodna i szybka.

Gość gość
nie psuje sie wam ten inhalator? Czekam na opinie osob ktore juz maja go od dluzszego czasu.

Gość daria

Tak się składa że też kupowałam Alergia Stop już jakiś czas temu i sobie chwalę, działa bez awarii jakiegoś pękania rurki i innych takich przygod.

Gość zzzas

Ja mam Familino Pro

Gość aaa

Kupowaliśmy inhalator dla dziecka od Sanity – polska marka, sprzęty w sensownych cenach a w praktyce naprawdę bardzo fajnie się sprawdzają więc myślę, że warto będzie po nie sięgnąć. Ciekawa propozycja, z której będziecie zadowoleni.

Gość Arek

Trafiłem w Niemczech na taki sprzęt za 7 euro jak mini inhalator model Clip i coś tam dalej. I w sumie kupiłem bo tani, nie liczyłem na jakieś rewelacje w działaniu w tej cenie, a się okazuje, że sprzęt naprawdę jest bardzo dobry, pracuje bez problemu, pomógł udrożnić drogi oddechowe. Jakość super w stosunku do tej śmiesznej ceny.

Gość marta

Właściwie ostatnio chciałam kupić tylko termometr, ale będąc w sklepie medycznym był w promocji dodatkowo inhalator Pro Sanity i po rozmowie ze sprzedawcą i jego poleceniach zdecydowałam się go kupić. Mam nadzieje, że w trakcie przeziębienia będzie przydatny.

Gość ada
Dnia 23.09.2019 o 13:58, Gość Arek napisał:

Trafiłem w Niemczech na taki sprzęt za 7 euro jak mini inhalator model Clip i coś tam dalej. I w sumie kupiłem bo tani, nie liczyłem na jakieś rewelacje w działaniu w tej cenie, a się okazuje, że sprzęt naprawdę jest bardzo dobry, pracuje bez problemu, pomógł udrożnić drogi oddechowe. Jakość super w stosunku do tej śmiesznej ceny.

Faktycznie jak ktoś miał okazje trafić inhalator Clip w Niemczech to pewnie zna już jego metodę działania i to jak się go wykorzystuje i pewnie wie również jak taki inhalator działa i dlaczego na jego zakup się warto zdecydować.

Gość kuba

Nie mam doświadczenia z inhalatorami, jednak z tego co widziałem to jest sporo różnych propozycji dostępnych w sieci, pewnie jak zapytasz w aptece to też jakiś sensowny inhalator dla dziecka znajdziesz. Na pewno warto postawić na jakąś sprawdzoną markę, która robi typowo medyczne sprzęty.