Lilium1992 0 Napisano Marzec 31, 2010 Witam. Postanowilam zalozyc ten temat poniewaz po przeszukaniu forum wszystkie tematy zwiazane z torbielem są juz stare i nikt tam sie nie udziela. Mam torbiela 2,77mm i chcialabym sie dowiedziec cos wiecej o innych sposobach jego leczenia niz operacyjnie poniewaz bardzo boje sie operacji i raczej napewno sie na nią nie zgodze. Od 4 m-cy jestem na tabletkach anty i torbiel nie zmniejsza się. a ostatnio gdy gdy spoznilam sie o godz z jedną tabletką wydaje sie rosnąć ( mam torbiel z prawej str, i okiem widac po prawej str ze jest, spuchniete ) nastepna wizyte u gina mam pod koniec maja i boje sie ze skieruje mnie na operacje na ktora ze strachu nie pojde. Prosze o rady. Co mozna jesc a czego nie by nie bylo jeszcze gorzej... etc. Pozdrawiam Lilium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chinese 0 Napisano Marzec 31, 2010 WIESZ TO MOZE BYC ENDOMETRIOZA SKORO TA TORBIEL CI SIE NIE ZMNIEJSZYLA MOJA SIOSTRA TO MA WIEC TROCHE WIEM ALE NIE ZA WIELE W KAZDYM BADZ RAZIE TO CO JESZ NIE MA NAJMNIEJSZEGO WPLYWU POCZYTAJ SOBIE W NECIE O TEJ CHOROBIE I POROWNAJ ZE SWOIMI OBJAWAMI. MOJA SIOSTRA CHODZILA DO SZESCIU GINEKOLOGOW ZANIM WKONCU KTOS WPADL NA TA DIAGNOZE. NIE ZYCZE CI TEGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilium1992 0 Napisano Marzec 31, 2010 ENDOMETRIOZA myśle ze nie. moja ginekolog by mi o tym powiedziala. ona zobaczyla ze to torbiel dala tabletki i koniec. powiedziala ze zniknie i tyle. ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty_south 0 Napisano Marzec 31, 2010 wskakuj tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3329210 bedzie razniej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LiliumAsia Napisano Kwiecień 4, 2010 zobaczymy. thx. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach