Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanthe

facet dał mi solidnego, bolesnego kopa w dupe!

Polecane posty

Gość Samanthe

wczoraj facet definitywnie ze mną skończył. powiedział, że nic nie wniosłam w jego życie, jestem nikim, tylko sprawiałam mu przykrośc, robiłam kłopoty i przeze mnie był nieszczęśliwy. (złościł sie jak to mówił i był obojętny wobec mnie) myślałam, że mnie nienawidzi za to.. ale przy nim nie dałam po sobie w ogóle poznać, że się przejmuje - odpyskiwałam mu, że skoro tak, to nie mam zamiaru dłużej go męczyć i gdy kazał sie wynosić, od razu poszłam. w domu płakałam.. dosłownie 3minuty i szybko się ogarnęłam :D zajęłam się rozwiązywaniem zadań z matematyki, bo to jedyna czynność, która mnie doszczętnie pochłania i poszłam od razu spać. dziś patrze... on ma smutny opis na gg, cytat z piosenki miłosnej i obok napisane, że stracił najcenniejszy skarb, przez własny egoizm. nie pierwszy raz odstawiał cyrki, ale wczoraj pierwszy raz mówił to tak poważnie i przysięgał, że już nigdy więcej się do mnie nie odezwie, bo nie chce mnie widzieć, ani słyszeć i nie chce mieć ze mną nawet najmniejszego kontaktu. za każdym razem, gdy to kończył, zawsze mu mówiłam coś, żeby zmiękczyć jego serce.. mówiłam, że kocham, tęsknie, wymieniałam jego liczne zalety, to co w nim uwielbiam najbardziej i potem zawsze skruszony sam do mnie przychodził. :) teraz uznałam, że skoro nie potrafi być ze mną szczęśliwy, to już nie będę go urabiać, bo to nie ma sensu na dłuższą mete. i zorientowałam sie własnie, że tylko o te czułe słówka z mojej strony mu chodziło :o ale za bardzo mnie zranił, więc nie zasłużył na ani jedno z nich. niech sie męczy sam,. czy Wasi faceci też potrafią na zakończenie zmieszać Was z błotem? opowiadajcie, jak to u Was było.. 🌼

Gość Samanthe
prawidłowe, wg infobota. :classic_cool: 173cm wzrostu 56kg wagi, wymiary 90-60-90, długie brąz włosy, duuuże brązowe oczy, długie rzęsy, pełne usta, okrągły tyłek, biust 65D. jakieś pytania?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ile masz lat autorko ??????

Gość Samanthe
21 jeszcze coś? :D

Gość golarz m
Jak często się golisz?

Gość Samanthe
k*wa gdzie? :o nogi depiluje co miesiąc woskiem, a intymnie jestem wydepilowana laserowo, pod pachami też. (na solare nie chodze, naturalnie mam delikatnie słoneczną cere) co jeszcze chcecie wiedzieć? i co te pytania wnoszą do mojego topicu? :o

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
podaj nazwisko swoje a rozwiaze twoj problem :D

Gość Samanthe
nazwiska nie podam :classic_cool: jestem dość znana, nie chce, żeby wszyscy wiedzieli jak mnie mój men potraktował :o w sumie lubie go nadal.. ale już nie zamierzam z nim być. :o przestało mi zależeć, po prostu..

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rany myslałam ze masz z 15 max 16 , żenada :o

Gość Samanthe
on ma borderline, wiec żenada to jest ocenianie ludzi po wieku, lub klasyfikowanie ich na podstawie wypowiedzi do danej grupy wiekowej. :classic_cool:

Gość gfdgdfgdf
z opisu niezła laska, w miarę rozgarnięta z widokami na przyszłość... po co marnujesz swój czas muśląc o jakimś fiucie?

Gość hello hello
Zostań moja księzniczką.