Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taslodka234567

czemu mi piersi nie rosną?

Polecane posty

Gość gość
w tym wieku to juz powinien ci jakis chlopak masowac cycki ,tylko wfedy masz pewnosc ze urosną duze ;-)

Gość gość
Witam.Ciesze sie ze nie jestem sama z tym problemem.Tez mam 16 lat i moje piersi nie sa takie jakbym chciala.Sa male.Chociaz podczas okresu troszke nabrzmiewaja i sa odrobine wieksze i do tego takie miekkie ale to tylko na czas okresu.Po okresie tak jakby wogle ich nie bylo.Zle sie z tym czuje.Nie wiem co robic.Moje kolezanki maja juz w miare pokazne piersi nie to co ja...I jeszcze taki szczegol.Dlaczego moje piersi kieruja sie na zewnatrz a nie do wewnatrz?Co mam zrobic zeby w koncu zaczely normalnie rosnac? Prosze o pomoc. Ps.Nie komentujcie jesli was to smieszy.

Gość gość
Ja mam niecale 16 lat i mam malutkie piersi, dlatego nosze push up, ale jednak to nie jest na dluzsza mete, bo kiedys bede wstydzila sie rozebrac przy kimkolwiek. A jak powiem mamie ze chce isc do ginekologa to co ona powie... Przeciez jestem za mloda na jakies tabletki itp.

Gość ,.,

Hej, musisz pić co dzień szklankę mleka na wieczór, masować je codziennie po 1 minutę, spać na brzuchu (najlepiej podłóż pod nie twardą poduszkę) jak będą cię boleć to dobrze, znaczy że rosną, myj je dokładnie i czekaj na efekty. Mam nadzieję że pomogłam 😉❤️

Gość Natalia

Jesteście wszyscy ...nięci zwłaszcza Ci którzy głupia odpowiadają. tylko ruchania ... i seks nic więcej się nie liczy.idzcie zobaczyć co się dzieje w szpitalach onkologicznych gdzie dzieci walczą o życie .i skończcie ...ić.

Gość Monika

A ja mieszkam na Osiedlu Leśnym w Koziegłowach koło Poznania i mi urosły