Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taslodka234567

czemu mi piersi nie rosną?

Polecane posty

Gość taslodka234567

Cześć mam 16 lat. Nadal nie zaczely rosnąć mi piersi. u mnie w rodzinie kobiety mają duże piersi tylko nie ja..nawet miseczki A nie mam. Chcialam isc do ginekologa ale nie chce z mama! Ale jak juz bym poszla to on przepisze mi jakies tabletki? Jak zaareaguje jak powiem ze mi piersi nie rosna nadal? Zrobi jakies badania? Czy masaze pomagaja?? W jakim jedzeniu znajduje sie duzo hormonów?? Prosze bez głupich komentarzy.

Gość taslodka234567
Ale mam 16 lat i nie wiem czy mnie przyjmie bez opiekuna.

myślę, że nie będzie problemu! jesli powiesz, że np.mama nie ma czasu, albo, że przy mamie bardziej będziesz się wstydzić itp to lekarz zrozumie! popytaj tylko koleżanek i znajdź fajnego, dobrego gina ;) nie martw się-one urosną ;)

Gość jvbkl
masz dopeiro 16 lat jestes bardzo mlodziutka, a piersi moga urosnac Ci w kazdej chwili, serio, czasem ejst tak, ze nie rosna, a potem nagle w meisiac potrafia wyskoczyc i rosnac dalej , wiec nie rpzejmuj sie tym tak bardzo :) ale jesli wizyta u ginekologa sprawi, ze ebdziesz czula sie lepiej to idz :) nie zamartwiaj sie, to, ze koelzanki maja cyce to nie znaczy, z eTy ich nie ebdziesz miala :) musisz cierpliwie czekac .

Gość taslodka234567
świetne pocieszenia...nienawidze takich gości co patrzą tylko na jedno ;(

Gość a jaki biust ma twoja mama?
moglas po niej odziedziczyc male piersi.w mojej rodzinie duzo kobiet ma je spore poza moja mama.ja ,,poszlam,,po dalszej rodzinie...

Nie przejmuj sie glupimi komentarzami,ktos wyzej dobrze napisal i ja tez to popieram,piersi nie rosna,nie rosna w pewnym momencie rosna tak intensywnie ze w przeciagu miesiaca z rozmiaru A do duzego B. Badz jeszcze troche cierpliwa.

Gość taslodka234567
moja mama ma duże piersi, siostry tak samo babcie, ciocia bliższa też Tylko ja nie ...

Gość hjlkhkjhklh
spoko, zacznij zbierac na silikony

Gość taslodka234567
nie dzięki ;|

Gość na pewno ci urosną
mogą niewielkie, a mogą... Nie wiem, czy wiesz, że Kasia Figura do 18 roku życia była płaska jak decha :-) Mi też zaczęły rosnąć gdzieś w wieku 17-18 lat.

Gość taslodka234567
A czy moge isc sama do ginekologa w przychodni zwykłej?

Gość Mikusiaaa1234
Cześć. Słuchajcie mam taki problem, piersi zaczęły mi rosnąć w 6 klasie podstawówki, rosły może z pół roku a potem przestały. Nie rosły mi ani w gimnazjum, ani w szkole średniej i aż do dziisiaj (mam 21 lat), brałam kiedyś tabletki anty syndi 35- po niz takze nie urosły, teraz biore rigevidon - zaczynam za tydizen 4 opakowanie i takze nie rosną. Dodam że rok temu mialam ciaze pozamaciczna. Lekarz nie dał mi skierowania na badania hormonalne bo stwierdził ze to nie potrzebne. Faceta wprawdzie mam, ale mnie oszukuje, nie szanuje mnie, oddalamy sie od siebie, boje sie ze mnie zostawi. A w moim przypadku znalezienie chłopaka to ciezka rzecz, tymbardziej że kto bedzie chciał takie coś jak ja - 21 latke która nie ma piersi. Wyglądam jak 13 latka, nie wiem co mam z tym dalej zrobić. Wstydzę się siebie i swojego ciała. 10 tys nie mam na sylikony. Wiem ze nie znajde sobie faceta puki nie bede miala "piersi", bo zaden mnie nie zechce, nie mam tez zadnych znajomych, przyjaciól co by mi ktos cos doradził,pomógł. Co wy o tym wszystkim myślicie? Naprawde mnie to martwi. Mam nerwicę która z dnia na dzien jest coraz gorsza. Mysle ze piersi wszystko by zmieniły, ale nei wiem co zrobić żeby w końcu zaczęły rosnąc.I nie zawsze jest to kwestia genów - uwierzcie mi. Siostra rodzona mojej babci ma chyba z D, a moja babcia już miała mniejsze o wiele, matka po babci odziedziczyla wielkosc biustu, ale wcale nie jest powiedziane ze ja musze miec takie jak matka. Macie na przykladzie mojej babci z jej rodzona siostra... Co mam zrobić?

Gość ;ot
haha prosze was :o cycki ci juz nie urosną 16 lat to końcowy etap rozwoju jedyna nadzieja to po ciaży flaki albo sylikony pogódz sie z tym że będziesz zawsze plaskaczem :p

Gość 09765sdfghj
co za debil sie łudzi w wieku 21 lat że mu jeszcze cycki urosną?kurwa i jeszcze wpierdala tabletki anthy różnych rodzajów i sprawdza czy cycki rosną:p kurwa jak będziesz miec 30 lat i rozmiar A to dalej sie bedziesz faszerowac i do końca nie stracisz nadzieji ze w końcu znajdziesz odpowiednie i z A zrobi ci się D:p

Gość djewueeueyey
Od biedy można cię ruchać od tyłu, wtedy nie widać że nie masz cycków

Gość Mikusiaaa1234
Nie mam niedowagi. mam ok 165 cm wzrostu i waze ok 50 kg, w szpitalu mi nie powiedzieli o niedowadze, jestem "prawie" w normie. Ostatnio troche schudlam przez stres, teraz ważne może z 48 kg...

Gość ja mam gorzej........
piersi mozna zawsze zatuszowac czy nawet zoperowac, mnie nie urosly nogi, mam b. krotkir i skrzywienie kregoslupa przez to, a nog raczej sie nie wydluzy

Gość Mikusiaaa1234
Gdybym miala ponad 10 tysiecy to juuz dawno bym miała normalne cycki -,-

Gość Anna123231
ja zawsze miałam małe piersi i nie brałam tabletek anty ani nie biorę teraz a właśnie od jakiegoś czasu zaczęły mi rosnąć piersi a mam 25 lat! więc jak widać w takim wieku też mogą jeszcze urosnąc :P

Gość Mikusiaaa1234
Mi się jakoś nie widzi czekać 5 lat żeby znaleźć sobię faceta, bo ja to chce do 25 już mieć 1 dzieko i mieć męża. Ale z taką figurą to mnie nikt nie pokocha... I nie wiem co mam zrobić zeby w koncu urosły.

Gość gość
Ja jako wyspecjalizowany ginekolog w tej dziedzinie stwierdzam iż brak piersi w tym wieku wskazuje na fakt że do tej pory nie zauważyłaś że nie jesteś juz kobietą i przecjpodzisz transformację manxman w mężczyznę

Gość gość
Według mnie, żeby znaleść sobie faceta nie potrzeba mieć dużych piersi :) nie martw się :)

Gość gość
Nie urosną ci. Możecie ja pocieszać jak chcecie ale w tym wieku bardzo rzadko kiedy rosna cycki :) U facetow w tym wieku coś tam się jeszcze kształtuje, ale kobiety na ogół osiągają juz dojrzałość fizyczną (w tym wieku). miseczka A... :D Ja na szczęście nie mam takiego problemu :p

Gość gosci
jesli chodzi o krutkie nogi no to jest cos takiego ze lamia ci kosc i wstawiaja cos, tamto miejsce sie uzupelnie, usuwaja to cos(albo nie, nwm) i jestes juz wyzsza, mowie serio, poczytaj sobie gdzies

Gość gość
Mam ten sam problem wczoraj czytałam, że najlepszy jest masaż dookoła piersi i to zastosowała wczoraj masowałam je 10 min na obie i potem za jakiś czas 2 raz dzisiaj się obudziłam i widać różnicę słyszałam, że najlepiej je masować też, gdy się myjesz.☺POWODZENIA

Gość Girl17
Ej sluchajcie laski!!! Kazdej dziewczynie rosna piersi inaczej, jednej w gim wywala ogromne balony za przeproszeniem a drugiej nie rosna wcale. Ja mam prawie 17 lat i mam na serio male piersi, tez marudze,ze chcialabym wieksze, ze moje przyjaciolki maja takie duze a ja nie. Kobieta i jej cialo dojrzewa do 21 roku zycia. Wiec nie ma sie co przejmowac. Jeszcze urosna. Teraz np mogl sie ich "wzrost" zatrzymac, a jak bd miala 17-19 moga ci jeszcze tak urosnac ze bd zadowolona :* nie przejmuj sie. A jesli chlopak cie nie zaakceptuje taka jaka jestes tzn ze nie jest ciebie wart kochana. Nie marnuj na takich czasu. My dla nich musimy byc IDEALNE a oni co, tez maja swoje kompleksy, np malego fiu*a prawda

Gość gość
Pewnie założycielce forum urosły już ale ogólnie niech każda pije dużo mleka to podobno działa na cycusie i to prężnie