Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioomim

Czy to ze przestal , oznacza cos gorszego zlego ?? Jak myslicie ??

Polecane posty

Gość ioomim

Moj chlopak, od zawsze pisal do mnie "Ci,Cie,Ty" z duzej litery, zawsze i bardzo dlugo, a teraz od pewnego czasu przestal , i pisze do mnie z malych liter. Wiem to peirdola, ale jakos tak czuje sie dziwnie urazona , ze juz sie nie stara o to, zeby pisac z takim widocznym szacunkiem ;/ Czy wy zwacacie uwage na takie rzeczy ?

Gość marianziom
uważam iż już cię nie kocha skoro przestał pisać z dużej litery. możliwe że zdradza MIEJ SIE NA BACZNOSCI

Oczywiscie ze zwracam i sama tez pisze z duzej litery,poniewaz ja szanuje ludzi bez wzgledu na wiek,plec itp,i chce zebym ja tez tak byla traktowana,jezeli ktos nie zwraca na to uwagi to wedlug mnie nie szanuje siebie a tym samym nie szanuja go inni.

Gość czytaj znaki
zdradza cię, a zmiana wielkości liter jest znakiem wyrzutów sumienia. tak jak winny myje ręce, tak w tym przypadku z poczucia winy i być może nieświadomie przestał używać dużych liter. ja bym go rzuciła i to jak najszybciej.

Gość ioomim
przestancie sie ze mnei smiac i po zlosci pisac takie rzeczy , to wcale nie ejst dla mnie smieszne, pisze powaznie, a jak was to nie wzrusza i wolicie sobie stroic zarty to nie iodpisujcie

Gość czytaj znaki
no cóż, odpowiedzi na miarę problemu 🖐️

Gość ioomim
no tak, ale nie ejst czysto szczera, po co mi piszesz takie glupoty, zebym sie bardzij zmartwila, jak masz pisac nieszrczerze i klamliwie, zeby mnei tylko sprowokowac to nie piosz wcale, zaloz wlasny problem, albo idz na inny temat

Gość koko-szanel
do retro radar: bujaj się! laska ma problem, nie widzisz tego?! to, że Ty nie masz za grosz kultury to już nie moja broszka! żałosna gówniara!!! do autorki, ioomim: ja też zawsze na to zwracam uwagę, podobnie moje otoczenie; u nas jest to uznawane za brak szacunku do danej osoby. ale może Twój chłopak robi to nieświadomie? porozmawiaj z nim, tylko spokojnie i delikatnie. powiedz, że Ci jest przykro i że odbierasz to jako urazę. będzie dobrze, gość na pewno się nie obrazi:)

Gość ioomim
hihi- dzikeuje bardzo :) wiecie nie byloby problemu, gdyby nie zawsze, albi nigdy tak nie pisal, ale od 4 lat chyba nigdy mu sie nie zdazylo, zeby pisal do mnie z malej litery, a teraz zdaza sie to coraz czesciej ;/ nie wiem moze mu sie nei chce, ale to raczej juz wchodzi w nawyk , i jakos tak dziwne mi sie to wydaje ;/nie ukrywam, z ejest mi przykro tyroche z tego powdu.

Gość te, zakichana iomin,
czy jakoś tak- pisz bez literówek pół lub ćwierć-analfabetko.

Gość Bizja
Taa, jest Ci przykro a nic mu nie mówisz. Rozmawiaj z nim babo, bo sama sobie krzywdę robisz dziwnymi domysłami. Jak mu powiesz, że wolisz jak pisze z dużej, to będzie pisać z dużej. Jestem więcej niż pewna, że to nic nie znaczy i gość nawet nie wie, że się tym przejmujesz. Tak mi się kawał teraz przypomniał jeden: Idzie zajączek do lisicy pożyczyć patelnię i gada sobie pod nosem: - lisica pożyczy mi patelnie, - zrobię sobie jajecznice, - lisica jest fajna, pożyczy mi... - zaraz zaraz. - lisica jest chytra. - a to lisica - pewnie nie pożyczy mi tej patelni. - tak! ta wstrętna lisica na pewno nie pożyczy mi patelni. - nie ma mowy. to straszne skąpiradło, nie mam na co liczyć! Puka do lisicy, ona otwiera a zajączek prosto z mostu. - A wypchaj się tą swoją patelnią!

Gość veveveve
a no widzisz ja mam ten sam problem, co za zbieg okolicznosci :) tez walsnie dostalam smsa i oczywiscie mala litera sie pojawila :) hehe, zaraz mu tu napisze , ze brzydko to wyglada

dziwi mnie to, że się tym przejmujecie. Mój facet raz pisze z małej raz z dużej, wiadomo, że jak się śpieszy to nie zwraca uwagi na takie rzeczy.Wyluzujcie :D

Gość veveveve
hehe ja sie nie powstrzymalam i sie spytalam w prost przez smsa hehe bo mnie tak przez chwile to zastanowilo, i dostalam odp., ze sie nie przyzwyczail do telefonu , i sie oczywiscie strasznie smieje w tym smsie :P wiec moze Ty tez powinnas spytac :) i nie martwic za bardzo :)