Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłaa*

niepewność.. prosze o rade

Polecane posty

Gość Miłaa*

hej dziewczyny:) moze ktoras z Was doswiadczonych jesli chodzi o duphaston mi pomoze bo za duzo nie wiem na jego temat;/ Otóż mam pierwszy cykl brania go za sobą.. gin mi go przepisala poniewaz staramy sie z mężem o dzecko.. i bralam go od 16 dnia do 25.. dzis jest 29 dc i nie mam jeszcze @.. kiedy powinna wystąpic mw po tym leku? mam leciutkie kłucia jajników ale za to mocne bóle piersi!!! buziaki i z góry dzieki za oświecenie mnie:P

Witam.Ja też brałam duphaston.Normalnie po nim raczej dostawałam @,ale ja miałam nieregularne cykle.W ciaży też go brałam.

Gość Miłaa*
dzieki za odp:) w którym dniu cyklu dostawalas @ ?? a po jakim czasie brania duph.zaciążyłas?? ;)

ja mam różnie26,29,30,32 itp.Ja się 3lata z mężem starałam,ale duphaston brałam krócej.W ciąży go brałam na podtrzymanie,ale się nie udało

Gość Miłaa*
oj przykro mi.. ja tez juz jedną ciąże straciłam dokladnie rok temu.. w 10 tyg mialam zabieg.. aTy w którym straciłąs:( ? od tego czasu nic.. teraz pierwszy cykl bralam duph. dlatego chciałabym wszystko wiedziec na jego temat:*

Gość Miłaa*
jest jeszcze któraś z Pań ktora brala duphaston lub bierze?

Ja w 6tc poroniłam.duphaston raczej mi nie pomógł zajść w ciążę,bo długo przed ciążą go nie brałam,ja przed ciążą brałam clostilbegyt

Gość Miłaa*
aha.. ;( dobrze ze obeszło sie u Ciebie bez skorbanki .. czy sie myle? kuurcze tak bardzo bym chciala zeby sie udało juz teraz po tym duph...:P

Miałam zabieg.Niby poronienie było całkowite,ale mocno krwawiłam i mnie czyścili:(Ja dopiero na nowo mogę się starać koło czerwca

Gość Miłaa*
a bo to nie dawno było? wspołczuje.. wiem przez co przechodzisz..rozumiem Cie, ale wkoncu zaświeci słońce..

Gość Miłaa*
no własnie... dzięki ;* ok, ja tez idę ogłądac serial, bede wieczorkiem;)

Gość Miłaa8
Nadzieja jestes? lub moze kto inny popisze :)

Gość Miłaa*
sorki za błą w nicku

Gość Miłaa*
to fajnie:) w jakim wieku jestes jak mogę zapytać? ja mam 21 lat, mam męża i od roku nie zachodzę w ciąże..

Gość Miłaa*
przyznam Ci sie że kupiłam dzis dwa testy :D jeden robie jutro z rana.. to bedzie 30dc jak juz pisałam..:P co myslsiz? nie za wczesnie?

Gość Miłaa*
z Siemianowic Śl. a Ty?

Myślę,że nie,ja zrobiłam w40dniu cyklu,ale tylko dlatego,ze miałam nieregularne miesiączki i juz nie raz mnie matka natura w konia zrobiła!Absolutnie to nie jest za wcześnie!Daj znać jaki wynik,chociaż ja go przeczuwam!:)

Gość Miłaa*
co przeczuwasz? ja nic.. bo jak zwykle będzie z tego poprostu nic.. dlatego bez domyslania i szukania objawów poszlam po testy.. jak wiedzeic to najlpiej od razu:)

Gość Miłaa*
hehe spoko:) itak sobie nadzieji nie robie:) to chyba juz Twoje przeczucie bylo słuszne :* dam Ci znac:)

Gość Miłaa*
NIEdziękuje..:) zobaczymy co to z tego będzie;) kupilam Quixx test

Gość Boze czytajcie ze zrozumieniem
ja stracilam pierwsza ciaze w 29 tc po 3 latach znowu zaczelam sie starac, na szczescie bez tabletek i poszlo blyskawicznie bo juz po 2 miesiacach bylam w ciazy, ale przez polowe ciazy bralam Luteine no i mam zdrowego i duzego synka :) zycze Wam tego samego!!!

Gość Miłaa*
:) zrobiłam rano test i tak jak zwykle nic nie wyszło.. ale źle policzyłam.. dziśjest dopiero 29 dc.. wiec zrobie ponownie za dwa dni