Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłaa*

niepewność.. prosze o rade

Polecane posty

Gość Miłaa*
naprawde to nie jest żart..chciaż żałuje:( myslisz ze jesli @ sie nie pojawi jest sens robienia powtornego testu za dwa dni? ..

Gość Miłaa*
tzn kiedy mam zrobic test? jeszcze puźniej? :P

A wytrzymasz do 40dc?Jak tak to poczekaj,ja wtedy miała wyraźne2kreski,więc miałam pewność!

Gość Miłaa*
czyli jeszcze 19 dni ?! hmm nie wiem czy dam rade wytrzymac, obawiam sie nie.. hmm co by tu zrobic

Gość Miłaa*
11 dni, sorki za błąd

Gość Miłaa*
tak czytam na bocianie własnie ze przy takim braniu i dawkowaniu duphastonu @ występuje od 2 dni do 5 po osstawieniu tego leku.. u mnie mija włansie 5 ty.

Gość Miłaa*
ok.. to poczekam, skoro tak radzisz. Czuje sie różnie.. mam kłucia jajników, bolą mnie piersi ;/ i mam juz ktorys dzien z kolei temp.37,1

O temp.nie wspomniałaś:D ja temp.będzie się dłużej utrzymywała wysoka to by szło w dobrym kierunku!:)A oddajesz częściej mocz?Mnie brzuch bolał,ale po środku!

Gość Miłaa*
ostatnimi dniami czułam sie przeziębiona.. ale tylko tak mi sie zdawalo bo gardło mnie nie bolało ani nic.. i dlatego temp mi poeszła pod przeziębienie ale dopiero jak dzis jak zmierzylam i zobaczylam ze dalej jest wyższa to zwróciłam na to uwage:) ja zawsze biegam często do kibelka:) wiec nie widze różnicy. W ciąży bylam rok temu.. trudno mi sobie przypomniec dolegliwości ale pamietam ze równiez czułam sie jakby chora .. a dwie kreski wyszły mi po 7 dniach spuźnionej @.. i to ta druga jeszcze itak byla słaba.. będe mierzyć dalej tą tępke:)

Gość Miłaa*
tempke* oj co za tumok ze mnie..

Gość Miłaa*
no nic nie mówie ani niedziekuje.. :) ja juz jestem jakas lewa chyba bo nic mi sie nie udaje.. wiec sie nie nastawiam ale nadzieje mam.. a Tobie kiedy to sie wszystko przydarzyło? jak sie Ty czułas na początku ciąży? trzymasz sie jakoś? buziaki;*:*:*

Gość Miłaa*
no no no fajna sprawa.. ale bym miala co robić hehe.. ale rzeczywiscie cena ogromna i tez mnie na to nie stać. Wierze ze my damy rade bez tego sprzętu:)

Ja w ciążę zaszłam w styczniu tego roku,ale w marcu poroniłam.Staram się żyć dalej,pamiętać o tym,ale żyć normalnie,bo tak szybciej dojdę psychiszcznie do siebie i łatwiej się będzie starać.Czasem mam wyrzuty sumienia,że jakoś tak sobie z tym radzę i niormalnie żyję,ale chcemy mieć jeszcze dziecko,więc im prędzej do siebie dojdę tym lepiej,lekarze też mi tak mówili!

aha na początku ciąży bolały mnie tylko sutki,ale parę dni,piersi miałam trochę większe i częściej do ubikacji latałam

Gość Miłaa*
:( to ból jest świerzy.. tez przez to przeszłam.. Lekarz ma racje, musiz dbac o siebie i sie pozbierać, dołowanie sie nie pomoże.. A ze staraniem chcecie odczekac? Pamiętaj że to że ta dzidzia sie nie urodziła.. to lepije dla niej być moze..Bóg wie co robi :* ja sie tak pocieszałam i w to uwierzyłam.. bo lekarze mi mowili ze dziecko mialo wade genetyczną. A Ty mialas diagnoze dlaczego?

Przynajmniej wiemy,że możemy!Jakby się dziecko urodziło to mogłoby mieć zespół downa,albo inną chorobę!wiesz,ja już psychicznie czuję się lepiej,ale czasem mam wyrzytu,że za szybko doszłam do siebie!!!:(W szpitalu mi powiedzieli,że możemy się odrazu starać,ale mój lekarz na kontroli powiedział,żebyśmy się 2cykle wstrzymali!!!

Dlaczego tak się stało?Podobno zarodek był uszkodzony lub za słaby,konkretnie mi nie mówli,bo jakiś badań w tym kierunku nie miałam!

Gość gitra
bardzo odpowiedzialnie myslisz:) dobrze ze sie "pozbierałas" i nie miej wyrzutów!!! tak będzie lepije jak tyle poczekacie.. wszystko sie "przeczysci"tak jak powinno i dojdzie macica do siebie;)

Gość Miłaa*
Głowa do góry:) Ważne by o sibie dbać.. takie dni jeszcze bedą powracać ale musiz sie otrząsnąc.. ja sie opamiętalam po tygodniu, a takim sensie ze tydzien plakałąm ale potem wziełam sie w garsc i tak trzeba, zyje sie dalej:*

Gość Miłaa*
poprzez płacz spłyneła reszta świerzych emocji.. a eraz spójrz w lustro i powiedz sobie że tak łatwo sie nie poddasz!! nie odpuścisz fasolce :):)

Gość Miłaa*
zawsze możemy popisać :) mozesz na mnie liczyć:*