Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniesia8787

jestem zrozpaczona

Polecane posty

jestem z chłopakiem od paru miesiecu w holandi,z pewnym przyczym mieszkamy gdzie indziej mamy inne prace;( nie układa sie za dobrze,dzis powiedział,ze mnie nie chce jak sobie z tym poradzic;( ja nie widzę poza nim świata,wszystko kręci się wokół niego a on tak mnie traktuje dziewczyny dlaczego swait jest taki poj**any...dlaczego

Gość ladaco
sami go sobie takiego tworzycie

to boli wiem....z czasem przejdzie, najgorsze będą pierwsze tygodnie potem nauczyć się z tym żyć i będzie tylko lepiej :)

Gość maturks4
Boś się związała z niewłaściwym chłopakiem. Poszukaj człowieka odpowiedzialnego, który potrafi uszanować kobietę i z własnej gęby cholewy nie robi. Coś ci wcześniej obiecywał, prawda? O czymś zapewniał... A ty miej trochę ambicji

jak sami go tworzymy? starajac sie dbając,kochając kogoś...czy to nasza wina,ze zamiast szczescia i miłości dostajemy od zycia w dupe? moze mi powiesz co mama robic?bo mi naprawde odechciewa się zyć.

ale jak sobie z tym poradzic,kiedy dla tego człowieka cały świąt się poświęciło....Bylismy ze soba 8 lat?8 piperzonych lat i co tak wszystko mam zlać.. Moze powinnam do domu wrócić?jak myślicie?

ja na Twoim miejscu wróciłabym do domu i starała się żyć dalej...fakt 8 lat to szmat czasu ale bywa że jeszcze dłuższe związki się kończą...takie jest to gówniae życie...

zastanawiam sie nad tym,ale boje sie co bedzie w polsce..nie chce mówić mamiebo ona znów powie swoje morały a nie mówiłam... co będzie jak dopadnie mnie rozpacz i poczucie ze zycie juz nie ma sensu...

I tak bedziesz musiała kiedyś mamie powiedzieć, pogada trochę i przestanie... Kiedyś kochałam pewnego faceta, zwiazek od początku nie miał racji bytu....4 lata cierpiałam, rozmyślałam, wspominałam.Teraz mam wspaniałego chłopaka już zapomniałam o tamtym choć z początku byłam pewna, że nikogo już tak nie pokocham jak tamtego Będzie Ci ciężko ale zapomnisz, gwarantuję Ci to:)

wiecie poznałam tu fajnych ludzi,,, i mam nadzieje ze przy nich zapomne...mamy razem zamieszkać ,ale naparwde dochodze do wniosku ze nie powinnam tak dac się traktować

Gość Agniesia.8787
chyba z rozpaczy pójdę i oddam się jakiemuś murzynowi czy arabowi