Wulia 0 Napisano Marzec 31, 2010 Hejka szukam koleżanki na kontakt przez gg żeby dzielić się dietką i użalać and tym że jest sie głodnym.. szukam wsparcia i motywacji! chcę zacząc od jutra dietę 500kcal tzw amerykańską. od 1 kwietnia do 30 kwietnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rnhjgmhjm Napisano Marzec 31, 2010 łał to powodzenia ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krisXX Napisano Marzec 31, 2010 :D juz widze jak schudlas 15 w miesiac. powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulia 0 Napisano Marzec 31, 2010 a wiesz mi ze raz schudłam! i chce dalej schudnąć kolejne 15kg! więc sie nie wypowiadaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulia 0 Napisano Marzec 31, 2010 zreszta czytanie ze zrozumieniem! na miesiąc albo dłużej i minimum 15kg i nie powiedziałam ze 15kg w miesiac tylko ewenutualnie dluzej jak nie zrzuci sie tyle ile sie chce ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulia 0 Napisano Marzec 31, 2010 szukam koleżanki do odchudzania na poważnie a nie na 5 minut:) chcę duzo jeszcze schudnąć a za mną juz 40kg mniej:) wakacyjki się zbliżają słońce wyszło więc zca spokazać się w pieknym ciele i w krótkiej mini i bluzecce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krisXX Napisano Marzec 31, 2010 powodzenia jak znow te 50kg do ciebie wroci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulia 0 Napisano Marzec 31, 2010 jakoś od 3 lat nic nie wróciło... nie znasz mnie i jak nie wiesz to się nie wypowiadaj! widać ze ty masz problemy z jo-jo skoro wszystkim tak doradzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krisXX Napisano Marzec 31, 2010 skoro liczysz ze po 500kcal schudniesz na stale to szerokiej drogi. zeby nie miec po tym jojo musialabys cale zycie tak jesc. 'dodawanie po 100kcal' malo ci pomoze. ale szkoda mojego czasu, skoro wiesz lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kilossa Napisano Kwiecień 1, 2010 ja chetna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość też caly czas na amerykanskiej Napisano Kwiecień 1, 2010 hm u mnie to jest tak ze chudne 2 kilo tygodniwo potem 2 dni 1000 kcl i znowu kilu wiecej ale fajna dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiek92 0 Napisano Kwiecień 9, 2010 hej:) ja chetnie się przyłaczę do Was kobietki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejże Napisano Kwiecień 10, 2010 ja tez sie zgłaszam , mam do zgubienia 30kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulia 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 hejka jak wam dietka idzie ja wlasnie zjadlam kromke chrupkiego jajko i pol pomidora:) nastepny posilek o 10 czyli jabłko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotteczkaa Napisano Kwiecień 10, 2010 Wulia jeśli mozna zapytać ile masz lat?;) I ile już schudłaś, na jakiej diecie i w jakim czasie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sopel_lodu*** 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 Mogę się przyłączyć? Byłam na innych topikach ale padły..a ja muszę się motywować na bieżąco. I tak od wczoraj jem słodycze :/ a szło mi dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta007 Napisano Kwiecień 10, 2010 chetnie sie przyłacze bo tez mam duuzo za duzo tu i tam... ale dzis jestem po obiedzie wiec od jutra i zdam relacje co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koperek77 Napisano Kwiecień 10, 2010 Jestem na tej diecie od tygodnia ale dzisiaj to masakra jakaś;/ Od rana: -kilka oliwek -duzy kiszony ogórek -mocarella -2,5 jabłka -kawa z mlekiem -kilka brukselek ( gotowanych z oliwą) -trochę czerwonej fasolki i tak sobie cały dzień coś podjadam;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wulia 0 Napisano Kwiecień 10, 2010 ehh a ja dzisiaj normalnei z jedzonkiem pzresadzilam;/ zjadlam za duzo!! bo mialam wymiane paneli w domu i jakos chcialo mi si ejesc przy tej robocie:( al eod jutra zero!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koperek77 Napisano Kwiecień 10, 2010 no wlasnie Wulia ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach