Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galileo23

czy moze mi ktos odpowiedziec kto sie zna?

Polecane posty

Gość galileo23

otoz..ginekolog przepisałam mi tabletki antykoncepcyjne ze wzgledu na nieregularne okresy, recepta na trzy opakowania, w aptece pani sprzedala mi jedno opakowania z trzema listkami i waznosc jest do czerwca. okres jak zwykle mi sie spoznia i moze przyjsc jak mu sie zachce dopiero za miesiac:) awtedy jak zaczne brac to ostatni listek straci waznosc. czasami bralam na wywoalnie okresu luteine, mam ja teraz w domu i moje pytaanie, czy moge nia wywolac okres i z ierwszym dniem krwienia zaczac przyjmowac tebletki anty?? z gory dziekuej za odpowiedzi

Gość galileo23
????

tabletki przyjmujesz z pierwszym dniem krwawienia ale nie radze wywoływac go na siłe idz tez do apteki jak masz rachunek i wyjasnij ze termin na listkach jest za krótki i niech ci dadza z dłuzsza waznościa i koniec musza to zrobic

Gość olaboga nie wytrzymam
a to bedzie naturalne krwawienie czy symulowane tabletkami? odpowiedz sobie sama🖐️

Gość galileo23
problem z tym, ze nie mam paragonu;/ a chce zaczac brac te tabletki bo mam tez podejrzenie PCO i zalezy mi zeby je zaczac juz brac

Pewnie ze mozesz,przeciez jak wywolasz okres to juz ich nie bedziesz zazywala a rozpoczniesz wczesniej antykoncepcje.

Gość galileo23
wiem , ze nie naturalne! ale nie rozumiesz, ze raz am okres co poltora miesiaca araz nie mam co dwa trzy i musze go wywolac luteina bo takto bede na niego czekac do usranej smierci!

ja tam nie polecam na siłe wywoływania idz do gina i niech ci powie czy mozesz

No chyba luteine tez przepisal ginekolog?,a skoro ma takie skoki miesiaczkowe to im wczesniej tym lepiej,tabletki anty wyreguluja okres.