Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka xd

mały kotek

Polecane posty

Gość kotka xd

czy 4 tygodniowy kotek może zostać sam w domu na 8 godzin?

4 tygodniowy kotek to powinien jeszcze 2 miesiące z matką siedzieć przy cyccku, a nie sam w domu!!!

Gość kotka xd
matka niestety go porzuciła a ja sie zastanowiam nad adopcją go ze schroniska. Boję się tylko, że maluszek może tyle nie wytrzymać.

taki "niedorozwinięty" kotek musi jeść co 2 godziny, trzeba mu masować brzuszek, żeby się wypróżnił, trzeba sprzątać po nim na bieżaco (kocia mama to wszystko robi) - jak nie ma Cię w domu tyle czasu, to nie masz warunków, żeby wziąć tak małego kotka do siebie, niestety

Gość utriyugkjhgkjguy
nie moze poniewaz co trzy godziny przez cala dobe powinnas mu podawac specjalne mleko z butelki :O jak nie umiesz sie zajmowac malymi zwierzetami to oddaj go do weterynarza!!!!!!!!!

Gość utriyugkjhgkjguy
o datkowo po kazdym posilku takiego kotka powinnas odsikac wlasnorecznie i stymulowac zwieracz do wysrania. jak chcesz to robic? zdalnie????

i jeszcze sprawa ogrzewania - jak zapewnisz mu ciepło ok. 38 stopni, będąc poza domem? tyle ma, siedząc w gnieździe przy matce i rodzeństwie

Gość utriyugkjhgkjguy
no wlasnie to w sumie najwazniejsze maly kotek sam nie utrzyma ciepłoty ciała ja mojemu zmienialam wode w termoforku co 3 godziny