Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninjak

ale z niego huj jebany! szkoda ze teraz dopiero sie dowiedzilam!

Polecane posty

Gość ninjak

rozmawialismy o zwiazkach . i weszlismy na nasz temat, przyszlosci itd. nie ukrywam ze wiele razy sobie mowilismy ze bycie razem "na stale" odpada niezgodnosc charakterow , klotnie itd. a ze jestemy po nieudanych zw. boimy sie znow wiazac na stale.Powiedzial mi otwarcie ze gdybym zaszla w ciaze chcialby bym usunela, lub odpowiednio sie zabezpieczala by do tego nie doszlo,(on tez sie bedzie zabezpieczal) bo ciaza i tak by niczego nie zmienila nie byl by ze mna , tak wiec -sex tak- ale odpowiedzianosc za dziecko NIE ,bylismy z soba 4 lata .

Gość ninjak
ale ja glupia bylam, po co mi to bylo , niech to jasny szlag trafi

Gość ale o o co ci chodzi
sam apiszesz, że rozmawialiście ,że bycie razem odpada?

Gość to wcześniej
nie rozmawialiście sobie tak na poważnie?

Gość dokladnie tchorz jeden
jak chce sie jebac to trzeba brac na ewentualnosc ciaze taka prawda. dlatego tylko odpowiedzialni ludzie powinni uprawiac seks.

Gość ninjak
no tak , ale bylam z nim 4 lata, myslalam ze jesli zaliczymy wpadke samej mnie nie zostawi, to nie byla przelotna znajomosc

Gość morning after dark
no teraz faceci lubia być z kimś bez zobowiazań, mieć darmowa dupe która zawsze bedzie mozna porzucić jak znajdzie sie lepsza

Szczerość czasem lepiej aby była niewypowiedziana. Nie ma to jak żyć w krainie niedomówień i celowej niewiedzy, które to sami w połowie produkujemy.

Gość ninjak na osłodę
buziaczki i więcej się z takim nie zadawaj:-)

Gość a ja myślę że jesteś typową
babą i nie brałaś pod uwagę, że jak dajesz facetowi jasny komunikat, że nie będziecie razem to on interpretuje to dosłownie i nie doszukuje się tego, że ty myślałaś itp.....

Gość ninjak
gdy juz wiedzilam ze nie bede z nim (wspolna przyszlosc itd)odeszlam , prosil bym wrocila, itd.nie wiem czego oczekiwalam, kochalam go ale pomimo tego panicznie balam sie z nim zwiazac i chcilam odejsc by zapomniec , ulozyc sobie zycia, ciagle mi glowe zawracal

Gość takajednamalami
no ale przeciez sama piszesz ze nie raz oboje mowiliscie ze nie bedziecie razem na stale...

Gość ninjak
tak, i dlatego chcilam odejsc, ale on ciagle wydzwanial , przylazil do mnie codziennie(nie mieszkamy daleko od siebie)i chcial bym wrocila,a teraz mi oznajmil ze gdybym zaszla w ciaze to by mnie zostawil, to po huja mi glowe zawracal

Gość ninjak
i znow do mnie wydzwania, o co mu kurwa chodzi , ale jestem wkurzona. alez ja mam pojebane szczescie