Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ksiezniczka..............

za 10 dni wychodze za maz a najchetniej bym uciekla

Polecane posty

czuje sie glupia brzydka gruba boje sie kompromitacji boje sie wszystkiego mam dosc zycia nie radze sobie probuje sie przelamac cieszyc sie tym wszystkim i nie potrafie do niczego sie nie nadaje chcialabym zniknac

i tak ma wyglądać osławiony "najpiękniejszy dzień w życiu każdej kobiety" super :(

Gość a kto ci powiedział że księż-
niczka :) Wychodzisz za mąż ! Będziesz prać, sprzątać i niańczyć dzieci :D

mysle ze depresja nazyczony mnie nierozumie mieszkamy z jego rodzicami ktorzy placa za wesele wszystko ma byc pod ich dyktando ja mam sie zachowywac tak i tak jak marionetka nie mam juz sily po slubie mamy sie od nich wyprowadzic a ja nie wiem jak wyutrzymam ten czas zeby sie calkiem nie zalamac

uuuuuu ja bym nigdy nie pozwoliła zeby mna ktos zadzil .... pogadaj ze swoim facetem .. opowiedz o swoich uczuciach i obawach .... po to on jest zeby cie wspierać a nie !!

Gość Jeżeli jest tak, jak piszesz
to ja ci powiem jedno: pakujesz się w niezłe bagno! Nie będzie szczęścia w takim układzie, tylko płacz i zgrzytanie zębami, a na koniec nienawiść i rozwód. Małżeństwo musi funkcjonować samodzielnie, za WSZELKĄ CENĘ! A taki układ, to proszenie się o kłopoty od samego początku... Pogadaj z chłopem, postaw sprawę jasno, a jak poczujesz, że jest uzależniony psychicznie od rodziców, to zwiewaj, gdzie pieprz rośnie. Potem będzie tylko gorzej!

Gość Wars wita was
hahaha , jak zwykle i to się potwierdza, że wesele jest dla rodziców i teściów a para młoda jest tylko dodatkiem do imprezy :)

"hahaha , jak zwykle i to się potwierdza, że wesele jest dla rodziców i teściów a para młoda jest tylko dodatkiem do imprezy" dokladnie !!! mnie to trzepie jak mysle o weselu ... brrryyyy strata kasy na impreze co nie jest dla pary młodej ... tylko dla gosci !!! ja nie wiem kiedykolwiek sie chajtnę ... chyba cale życie na kocia lape ... albo szybki cywilny ... nie znosze bialej sukni ...

Gość A ja wzięłam kościelny ze
strachu męża przed teściową. Obydwoje jesteśmy ateistami. Do dziś mam kaca, a teściowa i tak mnie nienawidzi :-P

hehehehe ...... ja tam nie zamiezam sie zmuszac ....... bo później jak beda zgrzyty z moim po slubie ... to moga paść texty .... " wyszłam za ciebie bo twoi starzy naciskali" ... i na cholere mi to ... ja musze chcieć i koniec .... a nie ze zmuszanie ...