Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow to samo

Przez czat pogorszył mi sie nastrój...Zawsze tak jest

Polecane posty

Gość znow to samo

Nie wiem, po co tam weszłam...jakaś niwidzialna siła mnie tam zawiodla, tylko po to żeby sobie popsuc humor. Rozmowa, wymiana zdjec...wizualnie mi sie nie spodobal ale ineresowal sie mna i moimi problemami, wiec po pierwszym zdjeciu na jego prośbe wyslalam mu kolejne, widac niepotrzebnie - bez uprzedzenia wylogował sie. Oczywiście odesłałam mu emaila z komentarzem (bardzo taktownym). I PO CO TAM WLAZŁAM ????

Gość ona__zamyslonaaaaaa
po co ty wysyłasz tak szybko zdjecia?:/ poznaj faceta pogadaj z nim na gg z tydzien i dopiero zobacz czy warto a nie 5 minut i wysłała album z wakacji ech...

Gość znow to samo
aż tyle czasu to ja nie mam...ale czulam że nieslusznie robie, nie wiem czemu sie tak rozpedzilam.

Gość ja juz tam nie wchodze
Tez dostalam za swoje, i powiedzialam sobie ze nie warto. Tam siedza sami zboczency, lub poszukujacy kochanki bleee

Gość ulalalalallaaa
No to faktycznie troche niemadrze, patrzymy a za 30 min twoje zdjecie na kafe z pytaniem Jak wam sie podoba ta laska ;)

Gość znow to samo
nie dolujcie mnie bardziej...

Gość Do autorki...
Prawdziwych ludzi poznaje się w realnym świecie.. Wyjdź do ludzi, nie będziesz miała takiego rozczarowania...

Gość znow to samo
jestem zla na siebie bo kiedyś popełniłam podobny błąd...jak mogłam to samo zrobic, nie daruje sobie tego....i dlaczego tam weszlam choc wiem, że to niszczące miejsce.... Teraz nie wiem, jak sobie polepszyc nastrój

Gość znow to samo
a najgorzej boli mnie to, że to on pierwszy się wylogował.....jestem wściekła!!!!!!!....pewnie to sie wydaje dziecinne ale tak sie właśnie czuje.

Gość Do autorki...
Oj tam.. pitolisz kobieto... Po prostu olej to i zajmij się czymś innym, bo to nie ma najmniejszego sensu:) Następnym razem po prostu przygotuj sobie jakieś pseudo Twoje zdjęcia.. I jeśli pokusi Cię coś, to wyślij te nie Twoje. I nie będziesz czuła wyrzutów sumienia:)

Gość wróciłam z wenus
Ja często wchodzę na czata, poznałam specyfikę tego miejsca od podszewki, i nikomu nie wysyłam zdjęcia tak ot..to prawda - pełno tam zboczeńcow, szukających przygód, ofiary....ale sa też osoby z którymi mozna pogawędzić i nie mieć uczucia, że zmarnowało się czas...

Naiwna dziewczyno czy uszy ty masz? Czy oczy posiadasz i czy to jest podczepione do mózgu? Dajesz się nabierać na tanie sztuczki, których przykładów jest od groma. Interesuje się problemami, toć to oczywiste że okazać babie trzeba zainteresowanie choć to czasem figę obchodzi, trzeba być miłym i uprzejmym - makaron na uszy i ściema dla duszy :) I co się okazuje? I o co zazwyczaj chodzi, no właśnie nie o to czego szukasz/szukacie i potrzebujecie. więc kobieto miej na uwadze iż zazwyczaj na czatach, forach i innych tego typu spędach potraktowana zostaniesz jak żywiec na skupie rolnym. Tak nie znajdziesz nic głębszego niż odpływ w sedesie ;)

Gość thc
Dziewczyno, daj spkój, wylogował sie,bo może robi to w tajemnicy przed żoną, dziewczyna, bo coś waznego się stało - mozliwości jest tysiąc, a ty wpadasz w rozpacz. Postapiłaś głupio, ale na błędach człowiek się uczy. Swoja drogą na czatach raczrj nikogo ciekawego nie poznasz, prędzej na forach tematycznych i tego sie trzymaj.

Ja myślę, ze to nie los a moc lub przeznaczenie. Los nakazałby iść do parku lub biblioteki ;-)

Gość Timbo&Soshy
tylko żałosne desperatki szukaja facetów poprzez czaty :o

Gość znow to samo
Timbo&Soshy a czy ja napisalam, że szukam na czacie faceta?....weszlam tam przypadkiem, nie miałam z góry ustalonego celu...

Gość zycie jjeest niesprawiedliwee
Ja wlasnie od tyg. rozmawiam z pewnym facetem przez neta.Wyslala mi swoje zdjecia ja mu tylko jedno.