Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana housewife

dlaczego wy polscy faceci jestescie tacy beznadziejni????

Polecane posty

Gość yokoo
Zmien orientacje np na Bi.... i bedzie znacznie lepiej:)

Tak to już jest, jedzcie za granicę, to pewnie Ukrainki przyjadą tutaj, bo one jeszcze bardziej narzekają :P Zawsze patrzymy na to, co gdzieś jest lepsze, ale gorszego to już lepiej nie widzieć.

Gość zielona_fala
cóż albo nie trafiłaś albo wymagająca jesteś najważniejsze jest to co mmają w sercu i głowie wygląd można zawsze poprawić

"Zawsze patrzymy na to, co gdzieś jest lepsze, ale gorszego to już lepiej nie widzieć." Zawsze trzeba patrzeć na to co lepsze i starać się dorównać, a nie patrzeć na gorsze i spocząć na laurach ciesząc się, że jest się takim wspaniałym.

Bo WY - czyli większość polskich kobiet, jesteście takie oziębłe. Wiele dziewczyn to też blachary bez poczucia czci i wiary, więc jak tu się wykazać charakterem? Idź kobieto po rozum i się rozejrzyj porządnie a znajdziesz faceta przystojnego, z fajnym charakterem i świetnego w łóżku. Chyba, żeś ślepa i potrzebujesz bryli jak denka od butelek.

Teraz bedzie wojna na ogolniki, dwa fronty. Jeden mowiacy ze polki sa puszczalskie a drugi ze polscy faceci sa beznadziejni.

Gość yokoo
Jesli sie jest Bi to mozna sie rozwniez spotkac z kobietą:) i znalesc to czego sie szuka. Jesli faceci nie potrafia dac to trzeba troche zmienic orientacje:)

Ja na wygląd nie narzekam, bo zazwyczaj podobają mi się fizycznie ci mężczyźni z którymi mnie coś łączy . Z charakterem jest gorzej . Faceci są prostolinijni i często myślą że ich potrzeby są ważniejsze niż kobiet . A i jeszcze to, że np. uważają, że nie mogą ugotować, odkurzyć, dobrze że dupę sobie sami myją . Co to do cholery!! średniowiecze ?

Esz... Nie będę wypowiadał się za wszystkich. Ale może kobiety tak sobie dobierają facetów, że biorą na pierwsze wrażenie - a potem się okazuje że totalna porażka. Pozory mylą. Znam też facetów, którzy wyjechali do GB i mówią że tamtejsze kobiety są mega puste i mega głupie i same pchają się do łóżek jak tylko jest okazja. Więc są i kraje gdzie kobiety są beznadziejne. Ale jest to generalizacja, która jak wiemy - jest błędem. Ale cóż, dopóki nie przeprowadzę badań, to więcej nic nie powiem :D

facet po operacji plastycznej? jakos nie widzi mi sie taka opcja.. no nie trafilam na odpowiadajacego mi polaka.. wzrok mam dobry. w lozku nie jestem oziebla, nie obrzydzam wygladem, nie lece na fure faceta, mam szacunek dla innych i siebie. wiec jak w temacie..

Gość klusek nusek
Tak tak polcy faceci beznadziejni a polki puszczalskie - oh wlasnie tak! Skoro stwierdzasz ze polacy to beznadziejni kochankowie itd. To znaszy ze bzykasz sie z arabusem, czyz nie? :D Widze jednak ze jeszcze nie poczulas dobrze zapachu czarnego badz turasa czy marokansa ze uznajesz ze polacy capia... Ciekawa jaka ty jestes? Pewnie piekna... :O

Gość wtręt_środowy
no, no, jestes spoko, tylko zdesperowana hehe :)

Gość zielona_fala
hmm nie będę wypowiadać się na temat innych nacji poczytam was sobie

Gość wsciekly dzik
same jestescie nijakie wyksztaucone a glupie jak but

Uważaj kogo obrażasz... Każdy człowiek ma zachowania ambiwalentne. Ale w niektórych sytuacjach jego zła strona bierze górę. Zielona jest spoko :)

Gość zielona_fala
to nie ja to podróba komuś się mój nick spodobał albo nie umiał wymyślić

Gość zielona_fala
to ładnie z twojej strony Kalafior ,że mnie bierzesz w obronę

Gość bizibizi
Też jestem zdania ze jesteś gówniarą zachłyśniętą jakimś arabusem, turkiem albo nie daj Boże hindusem bleeeeeeeeeeee to dopiero super fajni mężczyźni! :D :P

Gość zielona_fala
kurcze co mam ci odpowiedzieć Kalafior?

Gość zielona_fala
Kalafior Kalafiorku dzięki

Gość wsciekly dzik
o ktos sie juz podzyl pod moj pseudonim

Gość anakondaxxx
a myslisz ze za granica sa lepsi jak np niemcy traktuja kobiety jak kawakek miesa

Gość zielona_fala
jestescie wszyscy porabani ty tez kalafior

Gość dfsgsdfgdfg
" nie, arabowie i murzyni nie sa w moim typie i nie potrafilabym sie przekonac do ich kultury, poza tym mam 28 lat." Nie pitol pujdziesz na kebaba i juz wypniesz