Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana housewife

dlaczego wy polscy faceci jestescie tacy beznadziejni????

Polecane posty

Gość ararar
a na bolca do cipki nie masz ochoty ?

nie bede przywozila nic do polski bo do niej nie wroce. no bo do czego niby? nie jestem puszczalska. a jakbym nawet byla to wiem jak sie zabezpieczac przed chorobami przenoszonymi droga plciowa. przed chwila mowilas ze jestem dziewica a teraz puszczalska? jak to?

Gość anakondaxxx
zdesperowana jak nie mieszkasz w polsce to nie ma co narzekac na polaków którzy sie kolo ciebie kreca tylko bierz to co najlepsze :)

Gość rowerka
co do mojej wypowiedzi małe sprostowanie zamiast samców to facetów ,sorki zielona falo

Gość zielona_fala
a jak robisz loda to masz dziewictwo prawda taka madra a nie pomyslala haha-jak tak ci zle w polsce to wypieprzaj i nietruj na nasza ojczyzne

Gość WYBACZzz
zdesperowana jak tam w keni ?

niestety polacy sa beznadziejni.. ja juz po tym topiku stracilam wszelka nadzieje. a myslalam, ze moze jakis sie jednak znajdzie.. zielona fala --> a ty jutro nie musisz wczesnie do szkoly wstac?

Gość zielona_fala
szuka keni w atlasie zdesperowana bo nawet niewie gdzie to jest haha

Gość zielona_fala
a wolała byś może obrzezanego żydowskiego kutasa z wytatuowanymi dolarami czy może czarnego i gubego jak kicha ?

Gość zielona_fala
bez obaw zdesperowana ja juz wiecej zapomnialam niz ty sie kiedykolwiek nauczylas

zielona fala --> no tobie to taki wioskowy glupek z polski wystarczy, ludzie dobieraja sie poziomem. wypowiedzi twoje sa zenujace - raczej slownie nie masz ze mna szans wiec juz idz spac dziecko moze ta kenia ci sie przysni.

Gość ararar
nudzisz, dziku Zdesperowana: oceniasz wszystkich przez pryzmat mniejszosci. moze tez byc tak , ze twoje upodobania sa w mniejszosci , dlatego tak trudno ci spotkac odpowiedniego faceta do twoich oczekiwan. nie poddawaj sie. oczywiscie , ze nie musisz ograniczac sie do polakow. korzystaj

Gość wsciekly dzik
zdesperowana to materialistka to woli dolary z byle kim warzna kasa

Gość zielona_fala
zdesperowana czy ty jestes lesba?

Gość wsciekly dzik
noi od zdesperowanej niedowiemy sie gdzie jest kenia

Gość wsciekly dzik
normalny facet dla zdesperowanej to prawiczek a ona mogla miec 10 i to jest dlaniej porzadne a kulturalny to taki ktory za takie zachowanie niestrzeli jej w pysk

co wy z ta kenia?? zielona fala --> to co teraz powiesz ze jestem brzydka? czy raczej napiszesz ze uwazam sie za pieknisie? z arabami i murzynami bylo, z dziwica i puszczalska bylo, z malolata bylo, to ze niewyksztalcona jestem to tez juz uzylas.. twoje argumenty sa raczej malo powalajace..

Gość zielona_fala
Masz racje dziku

Gość ararar
czesc , jestem oskar. mam 17 lat i uwazam was wszystkich za idiotow. oczywiscie oprocz zdesperowanej. ona jest inteligentna, ale kiedy przez cale zycie ma sie do czynienia jedynie z takimi jak wy, to nietrudno o watpliwosci

Gość zielona_fala
a jakie ty masz argumenty prucz tego ze jestes latwa dla obcokrajowca wystarczy dobrze cie zbajerowac

ararar --> wiesz co, jak ty na swoj wiek i mimo mojego prowokujacego tematu potrafisz zachowac poziom i godnosc to ja chyba poczekam te kilka lat i sobie od ciebie numer telefonu wezme haha.

Gość wsciekly dzik
to wyjasnij mi co u ciebie oznacza facet na poziomie

zielona fala --> gdyby wystarczylo mnie niezle zbajerowac to przeciez bym byla z jakims polakiem. mijasz sie z sensem. jak juz pisalam nie jestem puszczalska i chce dobrac sobie partnera na poziomie.

Gość zielona_fala
ciekawe w czym jest inteligetna zdesperowana profesorem niejest ma jakiegos mgr i wiece ksztaucona magistrow jest jak kusych psow w kraju