Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana housewife

dlaczego wy polscy faceci jestescie tacy beznadziejni????

Polecane posty

Gość belinda_moooore
też o to w idzie chodzi-przysłowiowe szydło z worka wychodzi dopiero w wspólnym życiu.Grać kogoś innego można w pracy bądź gdziekolwiek indziej-ale siebie i swego charakteru się nie ukryje przed bliską osobą.

Gość belinda_moooore
Raczej takich panienek jest nieliczny odsetek-licząc że jast nas ok 40 mln osób w Polsce, ok 55 % kobiet to i tak daje niezłą sumkę puszczalskich.Nas kobiety to także denerwuje

Gość wsciekly dzik
a i wkurzaja mnie kobiety jakie to pozadne sa a rzeczywistosc jest inna a tylko ogladaja tylko kutasy a milosc dlanich to luzko i kasa

wsieckly --> spojrz na to z tej strony, dziwki ciagna z facetow kase a oni chca zeby ciagnac z nich kase i za to dostaja seks, jest obopolna zgoda, obie strony sa zadowolone i teraz pomysl sobie co ty masz z tym wspolnego? otoz nic, nikt nie jest krzywdzony (jakbys chcial sie wstawic za takim facetem to bez sensu bo on przeciez dostaje co chce), wiec nic ci do tego, zyj swoim zyciem a ludzie niech zyja swoim, nikt nikomu w dorge nie wchodzi a ty moze chociaz nerwy zaoszczedzisz.

Gość wsciekly dzik
no tak jak chce cipki to dostaje a on glupi wierzy ze to milosc haha

wiesz sa tez takie przypadki, jest taki stary ramol, powiedzmy niemiec, ma te swoje 60 na karku i wilki bebzun, i on sobie jedzie do tajlandii i dziewczyne przywozi, zeni sie z nia, daje na kosmetyki, ona pierwszy raz w zyciu widzi zlote kolczyki, pierwszy raz w zyciu chodzi do restauracji, i czuje ze jest szczescira ze sobie takiego znalazla a kolezanki na ulicy musza na jedzenie dla rodziny zarabiac. ona tylko musi loda robic wieczorem i obiad i szczesliwa jest ze jej nikt nie bije, ale ona tak chce, i on tak chce, zyja sobie szczesliwie.. w symbiozie.. o co mi sie rochodzi, sa rozni ludzie, roznie postepuja, rozne maja wartosci i granice, ale poki ci w droge nie wchodza to sobie zyj zadowolony bo to nie twoj interes.

Gość wsciekly dzik
a podrugie jak z taka sie zwiaze to niech niewypomina kawalerom ze mu jest zle i musi dawac kase babie bo jak nie to juz ma jazde w domu

Zdesperowana, ten Wściekły, to przypadkiem nie jest z poprzedniego wcielenia Krwawy? Podobnie jakoś toczy pianę..:D

Gość gal homonim
@ housewife - widocznie w takim towarzystwie się obracasz,że trafiasz facetów na takim poziomie.Zmień otoczenie,zmienią się też ludzie z ktorymi się stykasz.

wcale nie.. z polakami akurat nie mam za duzo do czynienia.. to byla prowokacja z mojej strony troche, bo faceta mam - nie jest polakiem. ale nie mowie ze jakis by sie nie znalazl z polski;) mam duzo fajnych kumpli polakow ktorzy sa naprawde fajnymi materialami na partnera, wyszlo tak ze jestem z walijczykiem. nie obrazajcie sie na mnie - wy fajni polacy ;)

Gość Mr Yuebaka
Jesteśmy beznadziejni, tak! Dajcie nam już spokój, wy zrzędzące małpiatki! Chryste...

Gość Mr Yuebaka
Za późno na wypowiadanie się z sensem. Musiałem zrobić skrót myślowy :P

Gość Doświadczony praktyk
Jesteśmy tacy bo mamy takie kobiety jak TY!!!

Gość no coz tak to jest
ze ludzie sa rozni, polak, murzyn, arab - znajdziesz i wartosciowych i beznadziejnych to ze komus wystawiasz ocene taka a nie inna swiadczy o to z jakimi sie zadajesz a to z jakimi sie zadajesz swiadczy o tobie samej taka smutna i przykra prawda mozesz zmieniac nacje, rasy, kultury ale twoj wniosek bedzie zawsze taki sam w koncu

Gość rowerka
a dla mnie 'nasi' są naj fajniejsi..