Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiiicha :(

Nie mogę używać podpasek, ani tamponów! :(((

Polecane posty

Co mam zrobić? Nie mogę stosować tamponów z powodu silnej nerwicy- cała się zaciskam i nie jestem go w stanie umieścić na miejscu- ba! nawet na 1 cm mi nie chce wejść! Jak już jakimś cudem mi się uda (po nieraz godzinie siedzenia w wc i próbowaniu) to czuję się jakbym była co najmniej gwałcona. Dostaję ataku paniki i histerii, cała zaczynam się trząść i dusić. Dopiero jak usunę tampon- zwykle po kilku minutach, uspokajam się, ale do normalnego stanu dochodzę dopiero po kilku godzinach Podpasek też nie mogę nosić- nawet tych najcieńszych, bo kiedy taką zakładam i czuję, że mam coś między nogami dzieje się dokładnie to samo co przy tamponach! Ogólnie jest coś nie tak, bo nawet niewygodnej bielizny, czy spodni niewygodnych w kroku nie mogę nosić, bo wydaje mi się, że zaraz oszaleje. Jestem w rozpaczy! Co mam robić? Jak mam się zabezpieczać? Przecież bez niczego się nie da chodzić! Pomóżcie

Gość ruchaj sie duzo ze swoim
menem,cipka się rozszerzy albo urodź dziecko;)Też cipka się rozszerzy wtedy:P

albo zacznij ćpać,wtedy po nerwicy i tampon wejdzie;)

na początku polecam marychę!ZERO STRESU!!!!!!!!!!!!

Gość zychwiczowiczowa
Idioto! Myślisz, że nikt sie nie domysli, ze caly czas ta sama osoba pisze? To przez co przechodzi ta dziewczyna/ kobieta to faktycznie duży problem. Są takie odmiany nerwicy i bardzo ciężko z tym walczyć- a po jednej wizycie u psychiatry, czy 2 miesiacach zazywania leków efektów nie będzie, a okres i tak bezlitosnie po miesiacu przyjdzie- WIĘC TO JEST PROBLEM i nie ma sie z czego śmiać Pacanie!!! A Tobie kochana nie wiem jak pomóc, co doradzić... Tekścik o aplikatorze- debilny!. Jak zacisną sie miesnie pochwy, to nie da sie nawet przysłowiowej szpilki włożyć (stąd te zakleszczenia partnera- bez pomocy lekarza nie popuści! potrzebny zastrzyk) Pomyślę coś jutro na ten temat, bo o tej porze już głowa nie pracuje za dobrze ;) TRZYMAJ SIĘ

zychwiczowiczowa= dzięki. Czekam na jakieś porady od Ciebie:)

Gość effi123
idz kochanie do psychiatry to jakas nerwica

na szybko to tabletki anty ale brane bez przerwy a potem toterapia.............trudno mi powiedzieć co dalej pozdrawiam