Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra5353

kac nawet moralny

Polecane posty

Gość aleksandra5353

wczoraj troszkę zabalowałam, razem z kolezanką popiłysmy, dzisiaj wstałam, mam potworny ból glowy na szczescie nie muszę isc do pracy, mam juz urlop... ale to co wczoraj zrobiłam... zawsze jak jestem wstawiona to pisze smsy:-( no i wczoraj napisałam do dwoch moich kolegów z ktorymi sie spotykam, dziwne,ze zaden mi nie odpisał, do jednego nawet dzwoniłam, ale wstyd... pogrązyłam sie. i jeszcze ten bol głowy AUĆ

Gość albo pić mniej,
albo zakąszać więcej :) Google miało wypuścić program, który miał weryfikować stan trzeźwości użytkownika i w razie czego odcinał od komunikatorów i poczty. Niezła sprawa na takie okazje. Nie trzeba się później wstydzić. Nie martw się, jak to normalni koledzy, to zrozumieją.

Gość aleksandra5353
teraz juz na pewno zostawie:-) na dzień dzisiejszy stwierdzam,ze nie bedę juz pic, no ale zawsze sie tak mówi przy kacu.

Gość aleksandra5353
hmmm... nie zrozumieją, no ale cóz ich sprawa, tak sobie pomyslałam,ze nie bede sie nimi przejmowac... teraz tylko muszę sie ogarnąc, strasznie zle sie czuje:-( rano wstałam z wyrzutami, ze jak ja moglam powysyłac takie smsy a teraz juz mi przeszlo:-)

Gość aleksandra5353
ja zawsze mam problem z telefonem... nawet nie wiedziałam,ze bede tyle pic, po prostu poszlysmy do pubu i... napisałam cos,ze zaden sie nie odezwał: coś w stylu: spadaj

Gość AJ NIE PRZEJMUJ SIE
WIESZ KOBITO CO JA NAROBILAM? NAPISALAM DO BYLEJ MOJEGO ZE NAKOPIE JEJ DO DUPY BO MNIE OBGADUJE,TEZ NIE ODP. HEHEHE , pobilam mojego faceta,zwyzywalam kolezanki a na koniec wszystkim powiedzialam ze maja mnie pocalowac w dupsko i poszlam z fochem...a rano o ja pierdole co ja narobilam...o dziwo niczego nie chcialam naprawiac tylko dojsc do siebie...to bylo w sobote a dzis sie z tego smieje

Gość aleksandra5353
AJ NIE PRZEJMUJ SIE- to mnie pocieszyłas, naprawde:-D ale nie masz czego zalowac;-) widze agresorek po pijaku:-D w sumie dobrze bo własnie pod wplywem sie wszysko ujawinia, dobrze ze tej ex tam nie było przy Tobie...

Gość AJ NIE PRZEJMUJ SIE
to i tak jest nic uwierz mi...:) bywalo gorzej...zobaczysz juz jutro bedziesz sie lepiej czula a chlopami nie ma co sie przejmowac :D kuruj sie!

Gość aleksandra5353
dzięki:-D racja facetami nie ma co sie przejmowac, to oni powinni sie mną przejmowac, ale widocznie mnie olali, wiec i ja ich olewam

Gość AJ NIE PRZEJMUJ SIE
napewno nie olali zobaczysz...ale w nich jest cos takiego ze wycziwaja w nas cos innego i wola to przemilczec.taka ich natura dziwna.ja np. jak mojemu wypisuje ,,nie kochasz mnie juz?'' to on zazwyczaj wyczuje ze wypilam i pisze idz spac glupia wariatko heheheh:) a jak dostal po pycholu to i tak przyszedl po dniu :D jeszcze płakał ze mu krzywde zrobilam ah ten mazgaj no :)

Gość moglo byc gorzejjjj
kiedy kiukiem sie zalila ze sie tak upila ze uprawiala sex ze swoim dziedem na festynie i wszyscy to widzieli :o przynajmniejciebie nie uwaza pol miasta za szmatę:)

Gość albo pić mniej,
"hmmm... nie zrozumieją, no ale cóz ich sprawa, tak sobie pomyslałam,ze nie bede sie nimi przejmowac..." Zatem koledzy do wymiany. Nigdy nic nie odwalili? Nie wierzę. Z kim się w ogóle zadajesz? @czarne glany - a co Ona mogła napisać? Są dwie możliwości, albo, "pożryj mnie mój zwierzu o świcie", albo ich wyzwała. Facet z odrobiną godności raczej by udał, że nie przeczytał. Nie będzie źle :D

Gość aleksandra5353
dziwnie sie czuje. no dobrze,ze nic głupiego nie zrobiłam tam , na miejscu, nie byłam agresywna, nie przyklejałam sie do nikogo:-) to jest duzy plus. a te smsy... mają koledzy problem, bo ja ich przepraszac nie bede

Gość aleksandra5353
AJ NIE PRZEJMUJ SIE- cos czuje,ze olali. mogliby napisac a tu zaden, nic:-(

Każda z nas ma na sumieniu grzeszki po wypiciu zbyt dużej ilości alkoholu. Ja kiedyś pokłóciłam się ze wszystkimi na imprezie, niewinną laskę zwyzywałam od najgorszych i do dzisiaj nie wiem dlaczego :O W sumie byli to znajomi mojego ex, za którymi nie przepadałam ze wzajemnością. Byliśmy z innej bajki po prostu....Nie chciałam się z nimi spotykać i jego wina, że mnie zabrał ze sobą na tę feralną imprezę, wiedząc jak bardzo nie miałam ochoty tam pójść :D Nie ma tego złego-od tej pory miałam już spokój od tych ludzi ;)

Gość aleksandra5353
bo wiecie jak jest? mi sie Ci kolesie podobaja... (pisze jak nastolatka ale taka prawda)

Gość aleksandra5353
Czarne glany-obyś miała racje... czyli teraz mam milczec, czekac na ich odzew?

Gość aleksandra5353
jednak mam skutki balowania:-( odezwał sie jeden... napisał,ze jestem psychopatka...:-(ale nie bede mu sie tłumaczyc jak to sie mowi: tylko winny sie tłumaczy

Psychopatka? Spoko... :O Sama widzisz, że ta znajomość nie była warta zachodu. Kiedyś będziesz się z tego śmiać-już niedługo, zobaczysz :)

Gość aleksandra5353
napisałabym mu cos mocnego,ale szkoda mojego zachodu:-D

Gość albo pić mniej,
To jest mocne: Kto ni mioł kaca nie wi co to smutek kie kufa drewniano ocka ropom skute kie koty łupoim raciami o blachy a wróble w bebny bijom i dziurawiom dachy suchość w cłowieku od krztonia do dusy i bolom cię pazdury i kudły i usy nie postois nie lygnies jesce gozy siedziec a co kwila ci się beko przedwcorajsym śledziem Może i som tacy Co Kaca ni mieli

Gość aleksandra5353
rzeczywiscie mocne, wrecz zajebiste:-D usmiałam sie...