Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Giovasia

Co sądzicie o takiej sukience na ślub?

Polecane posty

Gość dvfsds
wg mnie taka nie pasuje na wesele podobna mam ale w biej chodze na egzaminy ... ale jezeli koniecznie chcesz isc w niej to dobierz jakies jasniejsze i zywsze dodatki nie ubieraj czasami do tego czarnegon zakietu bo bedziesz wygladac jak na pogrzeb a nie na wesele

biala marynarka albo bolerko tez biale albo cos w ciemnym rozu, zołty. Perłowy albo koralowy naszyjnik krotki przy samej szyji albo całkiem długi. do tego drobne kolczyki, kopertowka w kolorze marynarki i obowiazkowo baleriny na obcasie wyzszym niz 5cm

Gość a ja wole czekolade
Ja bym kupila zakiet w odcieniu jasnej szarosci (bo te paski na gorze sa szare tak?) i do tego srebrne bizu i bedzie ok :)

Butki mam już kupione :) baleriny z paseczkiem na obcasie. Chyba macie racje, coś jasnego na wierzch. Będę szukać :)

paski są białe generalnie. Troche się martwiłam, ze za krótka jest ta kiecka :> Bardzoiej pasuje bolerko czy żakiet? Nie wiem czy dobrze wyglądałaby krótka kiecka wyglądająca spod żakietu...

Gość dvfsds
www.kartes-moda.pl/cudowna-czerwona-sukienka-szerokim-pasem-p-15.html?cPath=8 a ja bede miec bardzo podobna sukienke do tej :) roznie sie tylko tym ze ma cieniutkie ramiaczka i z tyły ten pas jest zawiazany na duzo kokardke tak to taka sama co o niej myslicie?? i jakie rajstopy zwykle cieliste czy moze czarne??

rajstopy zwykłe cieliste raczej :) Sukienka fajna :) Sama bym takiej nie ubrała, ale jeśli Tobie pasuje to ok :) Buty na obcasie :) i biżu i bedzie super :)

Gość a ja wole czekolade
dvfsds tez ide niedlugo na wesele w tych samych kolorach co ty:) jesli chcesz czarne rajstopy to tylko i wylacznie 8 DEN nie wiecej, wtedy bedziesz miala tylko taka ''mgielke'' na nogach. Ja to tego bede miala jeszcze bizu w czerni (jakies dluzsze kolczyki i bransoletka). Giovasia Skoro masz biale paski na tej sukience to moze jakis maly zakiecik w kolorze bieli np z modnymi w tym sezonie bufkami :) Moze byc nawet na krotki rekaw, do tego czarna kopertowka i bedzie git ;)

Gość aaaacccccbbbbbffffff
up!

do pierwsze sukienki (czarno-szarej) - żakiet z rękawami 7/8. Kolor: stalowy, błękitny, gołębi, fuksja, śliwka, bakłażan. Biżuteria oczywiście srebrna lub coś w kolorze żakietu, np. jakiś kamień na srebrnym łańcuszku. Rajstopy do obu sukienek - 8DEN beżowe.

no jakos nie bardzo mi na wesele pasuje chyba że chcesz wyglądać jak z egzaminu lub urzędniczka