Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mnie przerosło

Zrywam z Naszą-Klasą !!!!

Polecane posty

Gość to mnie przerosło

juz nie układa nam sie jak kiedys , to juz nie jest to samo!!!! ta pizda nie dosc ze wyciąga pieniadze ...to na gosci , to na jakies sms i misie pluszaki to jeszcze czasem sie zawiesza jakby nie kumała o co chodzi!!! nienawidze jej!!! chce zeby zniknela na zawsze z mojego zycia!!! to koniec! nie chce znac juz nawet jej głupich znajomych ktorzy sie szerza z usmiechami i buzkami jak głupie stado idiotów!!! powiedzcie czy dobrze zrobilam bo sama nie wiem?

Gość boze widziszz i nie grzmisz
tak to napisalas ze trudno Cie zrozumiec :o

Gość dobrze ja tez zerwe z tym gown
em ale za miesiac bo teraz mi sie nudzi i z nudy wchodze

ale wchodzic może również z konta fikcyjnego :classic_cool: zreszta nie musisz zaznaczać tej opcji podczas rejestracji :classic_cool:

Gość Mmartuś..,
A co jest lepszego w posiadaniu konta fikcyjnego niż zwykłego? I tak tam siedzisz hahaha Kolejna wielce wspaniała osoba, która nabija się z nk, a sama siedzi tam, tylko na koncie fikcyjnym i lansuje się na kogoś kto jest przeciwny nk :P

ale ja nie płaczę tak jak ty, że mi jest źle :classic_cool: wręcz przeciwnie, jak popijam whisky z lodem to lubię tam zajrzeć...zresztą tu nie chodzi tylko o nabijanie się, ale poderwałem tam juz kilka porządnych mężatek :classic_cool:

Gość to mnie przerosło
jak mozna mnie nie zrozumiec??? przeciez jestem załamana...rozstaje sie z kims z kim by;lam tyle lat :o

Gość przesadzasz kobieto
;) Nie jest tak źle jak myślisz;)