Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

początkującaa

Jak dobrze zrobić facetowi loda,żeby oszalał z rozkoszy...?

Polecane posty

Mam pyt. Jak dobrze zrobić facetowi,żeby po prostu oszalał z rozkoszy? Pytanie kieruję do kobiet i do mężczyzn. Co lubicie? Bo ja niby próbuje i próbuje ale coś czuję,że mi nie wychodzi a bardzo bym chciała,żeby było nieziemsko mojemu...:(

hmm.. całuj go liż.. wez troche do ust potem całego i tak na zmiane :P rób to szybciej. możesz też ręką to robić. a jest duzo sposobów

Gość fdsfds
sposob numer 1 to agresywny lód

Gość pimpusia21
Witam znalazłem Super Serwis na którym za zbieranie punktów dostajemy atrakcyjne Nagrody. Możemy Także grać w różnych loteriach. Jak zarejestrujesz się z tego linka to otrzymasz 60 punktów na start! http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/15339.html

Gość wjtk28
a najlepiej porozmawiaj z e swojim facetem o tym jak masz robic by mu było dobrze

Gość fdsfds
obejrzyj sobie te filmiki i gwarantuje ze bedziesz mistrzynią lodów .

myślę, że w robieniu loda najważniejsze jest zaangażowanie. Nie wiem, czy jestem specjalistką, ale wszyscy moi kochankowie byli zadowoleni ;) Nie mam jednej stałej metody, ale za każdym razem robię wszystko, żeby partnerowi sprawić przyjemność- trzeba wyczuć, co kto lubi, bo wiadomo- każdy facet jest trochę inny. Żeby dobrze zacząć zaczynam od pieszczot szyi, klaty itd. czasem jest to lizanie, czasami gryzienie, czasami ssanie sutków( są faceci którzy to uwielbiają ;D).. Potem schodzę niżej i niżej.. na początku zawsze się trochę bawię penisem- delikatnie liznę, pomasuje, tak żeby podkręcić, można pomasować lub possać jądra( delikatnie!). Jak juz przejdę do rzeczy, skupiam się na wędzidełku- drażnię je językiem, liżę penisa jak loda, wkładam go sobie do ust- raz głębiej, raz płycej i mocno ssę ;) dobrym patentem jest też w trakcie ruszać głową na boki... Równocześnie fajnie też masować jądra lub 'obszar' między jądrami a odbytem. i to chyba tyle... oczywiście zawsze staram się wymyślić coś nowego ;)

Gość tu życie jest weselsze
chyba połykanie spermy to dopiero ich kręci ,,,,,chłopcy lubicie tak??

Gość sadffgdgfd
bylem z laska co jak robila loda to az miala dreszcze . byla dobra w te klocki

Gość zdesperowana.housewife
idz do lodziarni i kup mu loda waniliowego

najbardziej lubie glebokie gardlo ......chociaz czasem problem jest jesli facet ma ponad 20cm kutaska,bo ten filmik z glebokim gardlem to sadze ze facio nie mial wiecej jak 12-13cm:)wiec LEKKO........