Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halina21345

czy na chrzcinach waszych dzieci byl alkohol??

Polecane posty

Gość halina21345

Gość Tak na chrzinach tak
na komuni nie...

Na chrzcinach, na urodzinach, na komunii - NIE. Nie było i nie będzie. I nikt z rodziny się nie krzywił,że piliśmy PICCOLO :D W mojej rodzinie też nie pali się w pomieszczeniach, w których są dzieci :)

Gość po koniaczku
dla mnie tradycyjna lampka jest ok nie ma upijania

Gość a u mnie byl
Ciekawe czemu ma nie byc. Ci co nie chca nieh nie pija. Kilka kieliszeczkow dla rozluznienia atmosfery. A na osiemnastce jak bedzie?

Gość hahhaahhahhahhahah
ja co prawda nie mam jeszcze swoich dzieci, ale w rodzinie na chrzcinach zawsze otwiera sie wodke z wesela taki zwyczaj mamy, ze mlodzi ze slubu zostawiaja kilka butelek wodki ktora sie otwiera na chrzciny i na roczek ;]

Gość bez alkoholu nie ma zabawy
.

Gość Z dnia nadzien stana sie
dojrzalymi ludzmi, bo beda miec 18 lat i bede mogli decydowac. Czyli jak pojdzie do szkoly narabany bedziesz uwazala, ze to jego sprawa bo juz jest pelnoletni :) najglupszy tok myslenia jak bedziesz mial 18 to zrobisz co chcesz bo bedziesz pelnoletni...Pfuuu

Nie. Chodzi mi tylko o to,że nie widzę potrzeby picia alkoholu na imprezach dla dzieci, kiedy one muszą na to patrzeć. Jak będzie pił sam to już inna sprawa. Sama miałam komunię i urodziny, na których rodzina piła, więc niech mi nikt nie wmawia,że wszyscy zachowują umiar i pełną kulturę. Na nieszporach zataczający się chrzestni - widok wprost uroczy :]

Gość NeoNato
Zapraszamy przyszłe i obecne mamy do zapoznania się z naszą ofertą: http://neonato.pl/ Kojce, wanienki, wózeczki, chodaki, zabawki, oferujemy konkurencyjne ceny i wysyłkę do klienta lub odbiór osobisty.

Ok, ja tez nie jestem za piciem na ur. komuni i takie tam... Ale wspolczuje doboru chrzestnych skoro w ten wyjatkowy dla nich dzien nie potrafia wypic z umiarem i zdrowym rozsadkiem :)

hhehe akurat te wspolczocie tyczylo sie innych, tylko zle sformulowalam :P

Hej :) to przecież zależy od kultury picia... u mnie był alkohol tzn. winko i piwko dla chętnych i nikt się nie upił. U mnie w domu alkohol to nie temat tabu, moja mama i tato zawsze latem piwko na ochłodę na spółkę pili, czasem winko do obiadu... a nigdy nie widziałam moich rodziców pijanych czy nawet podchmielonych. Ale jak ktoś ma w rodzinie szybkich zawodników to moze rzeczywiście lepiej alkohol wycofać, bo widok pijanego wójka rwącego się by brać dziecko na ręcę moze być żenujący i nebezpieczny.

Gość nie do pomyslenia
nawet sobie nie wyobrażam, że takie imprezy gdzie spotyka się tyle osób może być bez wódki,

u mojej siostrzenicy na chrzcinach był alkohol a na mojej komunii pamietam, że był tylko pod samo koniec - jak zostało kilka osób z najbliższej rodziny i to w niewielkich ilościach(ale to bylo daaaaaawno)

Gość u mojej corki na chrzcinach
bedzie alkohol - wino i wodka z wesela,