Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoinformowany

CHCĘ IŚĆ DO GINEKOLOGA Z DZIEWCZYNĄ,POMÓŻCIE..

Polecane posty

Gość niepoinformowany

siema, mam 21 lat, ona 18, ona pierwszy raz pojdzie do ginekologa, wiem,ze bedzie to dla niej ciezkie, wiec powiedzialem, ze moge isc z nia,ale teraz nie wiem sam,troche nie wiem jak sie zachowac, bylo by mi latwiej chyba wiedzac, jak wyglaada takie badanie, możecie pomóc, może też powiecie co mam mówić po lekarzu mojej dziewczynie by było jej dobrze

Gość ojj ojjjjjj
ty 21 ona 18 :O No żal mi was. Do ginekologa powinna isc sama. To zadne wydarzenie w życiu. Normalne badanie. A po co tam chce isć?? Po tabletki pewnie :D Smarkacze :s

ja zawsze chodze ze swoimi partnerkami do ginekologa razem wchodzimy do gabinetu i razem wychodzimy... na zachodzi jest juz ogólnie przyjęte, że partner bierze udział przy porodzie i podczas badań ginekologicznych

Gość ojj ojjjjjj
możesz isc z nią ale zostaniesz na korytarzu :d Lekarz cię nie wpuści - moze sobie tego nie życzyć :D A co jej chcesz mówić???Po wizycie??? Bez sensu- przecież jej tem nie wysterylizuje , żebys ,musiał ją pocieszać. Jak się chce sexu to trzeba się pokazać :D

Gość 12345654321
O ja pikole 18 lat i pierwszy raz do ginekologa i taka tragedie robicie?? Powinna isc sama jest dorosla i samodzielna co wszedzie bedziesz z nia lalat?? I co ty chcesz jej mowic po tej wizycie?? chesz ja traktowac jak 2 letnie dzieko wyjace po szczepieniu?? Wyjdzie od lekarza i tyle nie ma co sie rozczulac. Ja pierwszy razm bylam w wieku 11 lat kiedy dostalam miesiaczke i to jest podstawa - pierwsza miesiaczka ginekolog !!!!!!!!!!!!!!

Gość niepoinformowany
jak najezdzacie, moja dziewczyna strasznie się krępuje, bardzo ją kocham,

Gość
od razu widac że ten post to prowokacja facet zbok chce abyście dokładnie opisywali badanie, co lekarz bedzie robił z dziewczyna a zbok bedzie se walił konie przed kompem

Gość 12345654321
Ja mialam 11 lat i jakos sie nie krepowalam ale jak chcesz miec rozpieszczona niesmaodzielna i wiecznie ckliwa dziewczyne ktora nie potrafi panowac nad emocjami i sprostac zadnym wyzwaniom to jasne idz z nia i trzymaj za raczke jak wyjdzie i glaszcz po glowce ze taka dzielna byla idac do lekarza.

Gość 01mk
Żenada! Ginekolog to taki lekarz jak każdy inny. Po co robić z tego takie halo.Ten lekarz musi mieć niezły ubaw z partnerów wspierających swoje dziewczyny przed taką wizytą!!!! :-)