Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nniu

Czy ktos z was mial kiedys uszkodzone kolno ???

Polecane posty

Gość nniu

Uszkodzilam sobie łąkotke na poczatku grudnia, grozila mi operacja, ale naszczescie, do niej nie doszlo ... prawie 3 miechy lezalam w domu ;/ Teraz jest o wiele lepiej, ale noga jeszcze do konca sie nie wyleczyla, nie moge jej naprezyc, tak, zeby calutka byla prosciutka ;/ wydaje mi sie, ze to kolano jakos mi bardziej odstaje przez to ;/ i czasem mnie boli ;/ Ile to sie jeszcze bedzie leczyc ;/ Czy ktos z was mial operacje , ile czasu leczyla sie noga ??

Gość artroskopia jest bardzo
inwazyjna. Jesli stosuje sie ja tylko w celu diagnozy to moim zdaniem nie warto. Kolano to najgorsze miejsce w ludzkim ciele do kontuzji. Kiepsko zaprojektowany staw :/

Gość nniu
aha, no ja nie mialam nic z nim robione, sciagnietego tylko krwiaka, a potem lezenie i zabronili mi sie ruszac :P ojj ciezko bylo, juz mi lepiej o wiele bo moge chodzic itp., ale martwi mnie to, ze ejszcze nie moge jeje tak wyporstowac normalnie,zeby to kolano mi mniej wystawalo , ale kolano sie podbno dlugo goi . Tym bardziej, ze nie mialam nic z nim robione. I musze uwazac teraz bo znow uszkodze to napewno w tedy bedzie oparacja ;/ czasem odczuwam lekki bol , np. jak mam noge dlugo zgieta, albo wyprostowana , musze sobie nia w tedy ruszyc, ale funkcjonuje norlamnie :) a na czym polega ta artroskopia ?? co oni w tedy robia ??

Gość nniu
hmm nie wiem, chyba rechabilitacje trzea miec skierowanie , a on powiedzal, ze nie ma potrzeby bym chodzila na takie cwiczenia, kazal mi sobie nia czesto urszac i tyle ;/ ogolnie rzecz biorac to taki troche nie mily byl ten pan, przyjowal mnie jakby z laski - echh lekarze ;/

Gość nniu
cholera bardzo przepraszam za bledy !