Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W lesie-na dnie

Chcę wrócić do życia po niezwykłej przygodzie...

Polecane posty

Gość W lesie-na dnie

Tak chciałam tylko napisać, że próbuję uporać się z... uczuciem (miłość to może być za wielkie słowo), które przytrafiło mi się choć nie powinno... Mam swoje życie tutaj z kimś... Ale przez wiele miesięcy mnie tu nie było. Wymyśliliśmy wspólnie z tamtym kimś fantastyczną historię. Jednak nadszedł czas, kiedy się otrząsnęłam i dotarło do mnie, że to tylko iluzja... która nigdy prawdopodobnie się nie spełni... Próbuję się oderwać, ale ciężko mi idzie... Nie mogę się odnaleźć tutaj. Ciężko znaleźć mi wspólny język z mężem... Gorzej niż wtedy, gdy w moim życiu był ktoś trzeci. Chciałam się tylko podzielić... Może ktoś powie miłe słowo... A może ktoś mną potrząśnie...

Podejdź bliżej,potrząsnę Tobą.Obudzisz się raz ,dwa trzy!:)

Gość maz wie o twojej przygodzie???

Gość W lesie-na dnie
Oczywiście nie wie... Staram się znaleźć to wszystko, co pogubiłam... W tym czułość i zachwyt nad nim. Bo przecież go kocham. Tylko ktoś pokazał mi jak może być fajnie, a tu tego nie mam... Od razu mówię, to uczucie było głównie na odległość ;) I wiem, wiem... łatwo sobie mówić fantastyczne rzeczy, a rzeczywistość później wszystko weryfikuje. No ale jednak... Zawsze pozostaje nadzieją czy wątpliwość, że może mogłoby być lepiej...

Gość xerox
a co to znaczy na odległość? W Twoim przypadku?

Gość W lesie-na dnie
A jakie to ma znaczenie? Inne miasta, prawie się nie spotykaliśmy... Ale poznaliśmy się w realu, gdzieś przy okazji, powiedzmy, że były to wakacje...

Gość xerox
Rada - skończ temat. Bo za moment będziesz obrzucała błotem itp. Forum, dobrym miejscem nie jestem na takie zwierzenia i refleksje.

Gość xerox
oczywiście obrzucana;)

Moja droga, jeśli to się działo na odległość, to śmiem twierdzić, że żyłaś (żyjesz) wyobrażeniem o tym człowieku, a nie tym, jaki on jest naprawdę. Przechodziłam to i jestem niemal pewna, że tak właśnie jest. Sama też pewnie masz świadomość, że gdybyś była z nim codziennie, to jego wyidealizowany obraz wiele by stracił, powstałoby sporo rys na jego cudownym wizerunku. Dlatego po prostu otrząśnij się - to nie będzie łatwe, ale, wierz mi, możliwe! A to, czego Co brakuje w związku z mężem, zacznij powolutku, powolutku wprowadzać w swoje małżeństwo. Powodzenia :)

Gość haha dobre
niezwykla przygoda- gowno zawiniete w papierek to dalej gowno