Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowana housewife

pytanie do facetow!

Polecane posty

czy wy naprawde kochacie zolzy? bo ostatnio natkenlam sie na taka ksiazke, ktora mowi, ze faceta trzeba trzymac na dystans, jak gotowac cos fajnego to tylko okazyjnie, nie slodzic mu itd i wtedy goni za toba jak oszalaly. czy to prawda czy bujda?????

bujda zobacz co napisałas : " jak gotowac cos fajnego to tylko okazyjnie " ugotowac moge sam więc wiesz :D " nie slodzic mu " kazdy lubi jak czasem sie mu słodzi bo to jest normalne ja bym nie gonił :)

ja juz sie kiedys wypowiadałem w tym temacie to nie poradnik lecz manipulatorski periodyk wyrządzajacy wiecej złego niż dobrego w fajnym i uczciwym związku :D

hmmm no bo ktos mi ta ksiazke polecal bo wlasnie ja jestem taka osoba ktora jak kocha i wszystko robi zeby to okazac bo wydaje mi sie to mile i ze w ten sposob przywiaze go do siebie na zawsze i nawet nie pomysli nigdy o innej albo zeby mnie wymienic na lepsza.. a inni mowia ze jestem za dobra. wiec jaka ma byc ta kobieta?? taka kochana przytulanka czy taka oziebla twardo postepujaca z facetem?

wiec jaka ma byc ta kobieta ?? taka kochana przytulanka czy taka oziebla twardo postepujaca z facetem?" 50% /50 % pytanie raczej z działu SF nie znamy twojego faceta , nie wiemy co na niego działa a co go odpycha ?

hmm no racja.. ale chyba sa jakies takie ogolne zasady? ja mysle ze im bardziej okazuje mu swoja obojetnosc to on tym bardziej sie obawia ze cos jest nie tak.. i czuje sie jakby.. hmm.. zagrozony? ze cos ze mna nie tak?

twarda kiedy trzeba, a przy okazji potrafiaca dogodzic facetowi. takie ksiazki, tak jak nlp i nls oraz temu podobne trzeba traktowac z przymruzeniem oka, bo to wszystko to tylko polprawda, a czasem i gownoprawda

le chyba sa jakies takie ogolne zasady? ja mysle ze im bardziej okazuje mu swoja obojetnosc to on tym bardziej sie obawia ze cos jest nie tak" nie ma ogólnych zasad ... Jednemu strzelisz w pysk ( bo coś tam...) to sie obrazi i pójdzie w p i z d u drugiemu dasz w ryj , to uzna to za perwersję i będzie chciał cię brać od tyłu ... :P kumasz o co chodzi ? ;)

regres --> czyli mam rozumiec ze kady ma swoja wlasna instrukcje obslugi i mam to sama wyczuc, a ksiazki mi nigdy nic nie pomoga w zrozumieniu czego facet chce, tak? jedni chca twardej babki, jedni przytulanki a inni pol na pol? bo slyszalam tyle slow krytyki w moja strone ze stron kolezanek ze sie zaczelam sama gubic.. glownie o to ze jestem za dobra i za duzo dla niego robie.

najwazniejsze to nie sluchac kolezanek. one zawsze maja tysiace dobrych rad a we wlasnym zyciu nasrane

Zależy od egzemplarza. Ja nie znosze gierek i gonitw, manipulacji i kalkulacji, ale przegięć i przesłodzeń też nie. Wolę za dobrze niż zimno lub mdło:)

Gość nieszczęśliwy samotnik
Nie. To nie jest prawda.

dobry duch --> nie uwazam zebym przeginala albo slodzila zbytnio. ale lubie mu dogodzic, obiad zawsze zrobic, od czasu do czasu wyprasuje mu koszule (on robi to zazwyczaj), albo cos zrobic przeciwko sobie jak nie mam ochoty na to bo mam akurat lenia, ale wiem ze mu to sprawi pryjemnosc. wlasnie przestane chyba sluchac kolezanek bo zaczelam byc troche taka ostatnio bardziej oziebla i zauwazylam, ze on sie troche zaczyna obawiac jakby.. co mi sie tak srednio akurat podoba bo nie o to mi chodzilo.

zawsze szczery --> nie skorzystam z twojego poradniku bo cos tam pisales ze jakis swoj niby masz.. wiec ja sie smieje ze o taki autorytet w sprawach damsko meskich mi nie chodzilo! poslucham sie moze normlanych facetow a nie ciebie akurat, dzieki.

zawsze najlepiej jest znaleźć złoty środek i chyba to się sprawdza,natomiast coś w tym jest jeśli jest się trochę zołzowatą ;P Nie mylić z jędzą,bo w związku nie można nieokazywać sobie szacynku.

regres --> czyli mam rozumiec ze kady ma swoja wlasna instrukcje obslugi i mam to sama wyczuc, a ksiazki mi nigdy nic nie pomoga w zrozumieniu czego facet chce, tak? " tak dokładnie każdy jest inny i nie ma gotowej recepty na szczesliwy i trwały zwiazek .. a ksiazki to coś wspaniełego , o ile czyta sie je ze zrozumieniem i chęcią wyciągania wniosków z czytania owych poradników . Wyciągania nie oznacza ślepego ( jota w jotę ) kopiowania słów które tam sie wyczyta

niestety ta ksiazka "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" kaze dosc okrutnie traktowac faceta. mi zalezy na tym, zeby ktos mi okazywal zainteresowanie i bez tego czuje sie zaniedbana i niekochana, myslalam ze faceci maja tak samo, z ksiazki wyczytalam ze robie wszystko nie tak jak powinnam wiec mnie zatkalo i zdziwilo. on mi kiedys powiedzial ze jemu super odpowiada jaka ja jestem kochana i zebym sie nie zmieniala. powinnam go jednak lepiej sluchac a nie glupie ksiazki.. dzieki za odpowiedzi.. chyba wyciagnelam odpowiednie wnioski.

i nie słuchaj koleżanek,nie one żyją Twoim życiem i to nie one wracają wieczorem do domu do Twojego faceta.Owszem,pogadać,powymieniać poglądami zawsze można,ale zawsze trzeba 2 razy te słowa przemyśleć, bo nie każde jak ulał pasują do naszej sytuacji.

Gość 100 % facet
Mysle ze to zalezy od faceta i niema recepty. Ja np jestem taki, że jak MOja kobieta zachowuje sie oschlo w stosunku do mnie to ja robie sie taki sam :P i nie jest wtedy mia atmosfera i prowadzi do kłótnii :P Ja stosuje zasade jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie i jakos zawsze mialem i mam dzięki temu szacunek ! Pozdro

no dzieki, bo po przeczytaniu kilku rozdzialow dostalam gesiej skorki hehe. jakbym nagle miala sie stosowac do tego wszystkiego to bym musiala obrac calkiem nowy kierunek. nie taka on mnie znal i nie z taka sie zwiazal wiec moze ja lepiej juz nic nie bede zmieniac i bedzie wtedy najlepiej. nie myslcie tylko ze ja jak sluzaca przy nim latam, bo tak nie jest ;)

Gość ONA22222
A ja uważam, że ta księżka ma naprawde fajny przekaz dla kobiet kóre za wszelką cenę próbują dogadzać swoim facetom. Czytajcie sobie dalej książeczki typu...jak zaspokoić faceta na 1000 sposobów, ale nie zdziwcie się jak przy pierwszej lepszej okazji okaże zainteresowanie jakąś sexowną zołzą;)

Gość ONA22222
Tą książkę trzeba nauczyć się czytać....wcale nie musisz traktowac feceta jak całkowite 5 koło u wozu, i zapominać o jego istnieniu... tu raczej chodzi o piewien dystans którego w zachowaniu zakochanej kobiety zaczyna bardzo brakować....co dziwne->jej ukochanemu mężczyźnie.

ona, jak facet chce okazac zainteresowanie inna to i tak to zrobi. mozesz go maltretowac psychicznie - a on wtedy nie dosc, ze okaze to zrobi to tak abys wogole nie zauwazyla. to zalezy od faceta a nie sposobu go traktowania