Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadalam pytanie ot tak

Drodzy Panowie, jakie kobiety/ dziewczyny ;))

Polecane posty

chetnie wybieracie na swoje parnetki?? Jakie tolerujecie, co podoba Wam sie w kobietach i ogolem.. jaka powinna byc ta "jedyna" ? Dziekuje pieknie za odpowiedzi!! Pozdrawiam :*

Gość notuturu to
musi byc ladna, zgrabna taka zeby mi koledzy zazdroscili. no i koniecznie zeby nie byla jakas pruderyjna, ale lubiła częsty seks i to oralny, analny. fajnieby bylo jeszcze jakby lubiła trójkąty ja na dwie kobiety

Gość notuturu to
kiedys miałem taka co kolezanki swoje na seksik przyprowadzała, eh

Jak to faceci- wszystko do sexu sprowadzaja :p A osobowosc, charakter, wyglad.. ?

Gość notuturu to
no jesli spelnia powyzsze kryteria to dobrzeby bylo zeby byla w miare inteligentna i oczytana coby wstydu nie zrobila przy znajomych. zeby nie byla jakas nerwowa i o wszystko sie wsciekala, tylko wyluzowana i zabwna. przedewszystkim jakby juz miala zostac moja zona to musi byc uczynna. w sensie zeby pomagała przy obowiazkach domowych, lubila gotwac i umiala docenic moje gotowanie. no i zeby opiekowala sie jak zachoruje. ale jesli ma te wszystkie cechy, ale nie ma z nia fajnego seksu to odpada. 100razy wole glupią chamke, byle tylko polykala i ochoczo nogi rozkladała