Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka P.

zamordowano dziecko

Polecane posty

Gość studentka P.

dzis ok godz 12.w mojej pracy. bez wahania, po prostu zabito. zreszta dzis nie jedyne. w kazdy dzien obok mnie morduja dzieci a ja nie wiem jak mam sie temu sprzeciwstawic. nie moge sobie poradzic z tym. ono nawet nie moglo sie bronic.

Gość GFH
nie podpuszczaj-pisz o co chodzi!

Gość ale o co cho

Gość world of warcraft
przestań pić

Gość lkjk
Aborcja?

Gość fcndjks;a
pracujesz w swiatku aborcyjnym??

Gość fdsxs
chyba masz na myśli płód a nie dziecko i po co piszesz takie bzdury? mozesz sobie wierzyć w co chcesz, ale ten topik jest napastliwy

Gość dzakartata
aborcja?? to musi być straszne!!

Gość studentka P.
jaki swiadek aborcyjny. wszystko dzieje sie legalnie. jestem studentka czyli patrz osoba mloda. od poniedzialu w glowie mam tylko to co sie dzieje na oddziale.nie jestem w stanie isc na piwo . jestem w szoku. dziecko traktuje sie jak zepsuty ząb. usuwamy 15latka w 15miesiacu blizniaki taki plod ma ok 7-8cm nie moge....

Gość fcndjks;a
zmien prace

Gość papaptera
zawsze usuwano, usuwają i będą usuwać ty świata nie zmienisz

Gość studentka P.
temat jest napastliwy? a niby dlaczego? bo mowi glosem tych "zbędbych" dzieci?

Gość ale o co cho
co się z tym światem dzieje :( ludzie chyba sami siebie nawzajem pozabijają :(

Gość 15miesiąc to chyba słonica
Weź się dziewucho ogarnij.

Gość 15miesiąc to chyba słonica
co to są "zbędbych" ? Widzę, że już z podstawówki dziatwę wypuścili;)

Gość studentka P.
przepraszam za pomylke, jednak wiadomo ze chodzilo o tydz. a nie miesiac. za duzo nerwow

Gość laska jak z obrazka
za duzo religii dzieci maja w szkolach:P

Gość ale o co cho
o ja pierdole to już pomylić się nie można? :( pewnie chodziło o 5 miesiąc! To poważny i ważny temat, a wy go psujecie wypominając takie błędy, przecież Można się domyśleć o co chodziło :(

Gość c-g-b
Proponuję wskrzeszenie dziecka w trybie natychmiastowym,o ile ono się zgadza tu wrócić,aborcja?aborcja jest morderstwem i tak nie można,a jeśli chodzi o coś innego(?)to wyrażaj się jaśniej dlaczego nie mogłaś się przeciwstawić-nie masz głosu,rąk,nóg,nie było tam niczego aby rzucić tym w mordercę ani mu wyperswadować argumentami? są debile tak podporządkowani,że nie umieją powiedzieć "nie!",gdy trzeba to powiedzieć-skoro ci się morderstwo nie podobało to należało zaprotestować,zrobić coś,czynnie uniemożliwić itd. i nie zostawaj w takiej pracy,gdzie jest mordowanie,nie opowiadaj bzdur,że koniecznie trzeba,możesz nosić ulotki,żebrać,kraść( nawet i to lepsze niż mord) czy robić cokolwiek,ale to twoja wolność,ja nie lubię ludzi,którzy się podporządkowują i za często używają słowa "muszę",czasem trzeba pięścią w stół uderzyć,postawić się i tyle,jasne,że 10000 razy lepiej jest żyć dla swoich przekonań niż za nie ginąć,ale gdy się pojawia ekstremalna i podbramkowa sytuacja to niekiedy i ginąć trzeba...

Gość też mi nowość
tak samo jak na wojnie, zabija się niewinne stworzenia dla swojej wygody

Gość do laska jak z obrazka
dokładnie

Gość też mi nowość
hitler też by tak powiedział

Gość fdsxs
w średniowieczu tę metodę zastępowano zabijając narodzone dzieci szczególnie w okresach głodu ludzkosć musi regulować ilość urodzeń a i tak ludzi jest obecnie na świecie za dużo nie każdy musi się rodzić nie ma w tym nic wyjątkowego

Gość studentka P.
tylko co z tego ze ja wyrazilam sprzeciw ????? popatrzono na mnie i wysmiano. przeciez to norma. tylko ze mi z ta norma nie jest latwo sie pogodzic. za duzo religii? a czy ja wspominam cos o Bogu? ja mowie o dzieciach, o znieczulicy o bolu w moim sercu.

do naczelnego chama rozumiem, że ty biologię już miałeś? zaskoczę cię może, ale w 15 tygodniu dziecko osiąga długość 10 cm i waży około 50 g tyle, ile kromka chleba...

Gość laska jak z obrazka
wez sie ogarnij dziewucho:O Gdzie ty pracujesz? W podziemiu aborcyjnym? Bo z tego co wiem to w naszym katolandzie skrobanki sa zakazane. Zmien zawod i skoncz jeczec jak glupia. I wiesz co sama nie wiem co byloby smieszniejsze gadka o bogu czy twoje zalosne wywody o bolu serca:D

ups, nie zauważyłam, że autorka pomyliła tydzień z miesiącem - ale dla mnie było oczywiste, że w 15 miesiącu raczej się aborcji nie przeprowadza...zwłaszcza, że to jakieś pół roku od porodu :D

Gość fdsxs
serce niech cię raczej boli o te,które się urodziły i nikogo nie obchodzą mają się kolejne takie rodzić? a dla jakiej to idei? żeby takie egzaltowane panienki jak ty serce nie bolało? dorośnij poczytaj zainteresuj się historią, antropologią, filozofią - dużo zrozumiesz i te dziecinne egzaltacje wydadzą ci się samej niewiarygodne