Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emka kafe

Wrażliwość piersi we wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość emka kafe

Witam, Czy w bardzo wczesnej ciąży (tzn. jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki) piersi stają się wrażliwe i powiększają się? Czy taki objaw pojawia się dopiero później, gdy okres już się spóźnia?

Gość emka kafe
Ech, bo źle zapytałam ;). Tak naprawdę, to moja sytuacja jest wręcz przeciwna. Ale i tak dzięki za odpowiedź :D Ok, pytam jeszcze raz: czy mimo tego, że nie mam na razie bolących i powiększających się piersi (termin okresu mam za kilka dni), jest szansa, że jestem w ciąży? Tzn. czy ten objaw pojawia się zwykle "przed okresem", czy może pojawić się nieco później?

ile dni trwa u Ciebie cykl , kiedy mialas przytulanko i kiedy zaczela sie ostatnia @. Te inf. na pewno pomoga Buzka

Kamilla23- przede wszystkim dzięki za zainteresowanie :). Owulację miałam 24 marca, okres powinnam dostać 8 kwietnia. Większość kobiet pisze jako jeden z objawów wczesnej ciąży mniej-więcej coś takiego: "wrażliwość piersi jak zwykle przed okresem". Tylko że moje piersi od owulacji nie zrobiły się ani trochę wrażliwe :/. Może coś się zmieni w ciągu najbliższych kilku dni, ale zaczynam już w to powątpiewać. Oczywiście, że zamiast zastanawiać się i roztrząsać to wszystko, wystarczyłoby poczekać do terminu spodziewanej miesiączki i zrobić test, ale ... czekanie naprawdę dłuży się w nieskończoność ;). Dlatego szukam już teraz konkretnych informacji (przede wszystkim po to, żeby móc mieć jeszcze jakąś nadzieję w tym cyklu)

Gość kasiuuunia911
witam! mam nadzieje ze mi pomozecie. Ostatni okres mialam 5 marca, teraz powinanm dostacv albo 31 marca albo 1 kwietnia. zawsze przed okresem bola mnie piersi, teraz tak nie było. 2 dni temu bolały mnie tylko sutki, teraz juz bola cale piersi, ale nie tak mocno jak zawsze. Okresu nadal nie mam i nie wiem co myslec mam suche dni, brzuch mnie pobolewa a okresu brak! co ja mam myslec?