Gość anndzia166 Napisano Kwiecień 1, 2010 Mam dość ciagłej presji na świetne ciało wywoływanej przez media. Gdzie tylko nie spojrzeć - wszędzie piękne wyretuszowane modelki. Długie nogi, gładka cera, gęste włosy i płaski brzuszek. Czy to jadąc do szkoły tramwajem pełno reklam, czy oglądając TV, wchodząc na neta. Wszędzie uśmiechają się do mnie 'idealne' kobietki. Faceci też tylko za takimi się oglądają. Ok - są wyjątki. Ale te wyjątki to 1:1000000 ! Jeszcze nie dawno chciałam schudnąć, miałam tam jakąś dietę przez kilka dni, dużo ćwiczyłam, ale nie czułam się najlepiej nie jedząc tego na co mam ochotę. Postanowiłam z tym skończyć. Nie chcę być na siłę chudziutka, tylko dlatego że taki mamy wyznacznik piękna. :| Mam brzuszek i się tego nie wstydzę. Kocham swój każdy cm ciała i dodam, że nie mam nadwagi. Dla zainteresowanych ważę 60kG przy 170cm. DZIEWCZYNY! Nie dajcie się otumanić! Nie mówię tutaj, żeby rzucać się na jedzenie, ale nie załamujcie się swoim wyglądem - akceptujcie siebie takie jakie jesteście! ;) Moim zdaniem szkoda życia na jakieś ciągłe dążenie do ideału.. Chociaż jeszcze niedawno miałam inne zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach