Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamos35

co arabowie mysla o polkach

Polecane posty

Gość adamos35

Witam serdecznie! haha wiem, bo studiowalem w Niemczech z wieloma Arabami. Najpierw nasluchalem sie jak latwo "wygiac" Polke lub Rosjanke i jakie one sa glupie i aiwne, no a co najwazniejsze, to zaden nigdy by sie z taka szmata nie ozenil, bo przynioslby chanbe dla calej jego rodziny ;) Co mialem mowic? Ano...np. ze robia powazny blad i nie wiedza co traca, gdyz wedlug mnie to wlasnie najlepsze w lozku sa Arabki i Turczynki. Opisalem kilka przypadkow i faktycznie przyznalem im racje, ze wiekszosc z tych lasek bzyka sie najczesciej analnie i oralnie aby pozniej udowodnic swoje dziewictwo po slubie ;) hahaha Reakcje byly zawsze wstrzasajace! Jak to! Uwazaj co mowisz! Obrazasz nasza religie, moze stac ci sie krzywda itp. Ale widzialem opadajace kopary i slady przemyslen ktore interpretowalem : "Czy aby moja Fatima tez nie byla bzykna wczesniej?" No nic, zart zartem, ale co moge powiedziec o arabskich kobietach: Jak kochaja to naprawde na zawsze i sa niesamowicie wierne, az...czasem do przesad jezeli tak mozna powiedziec. No coz wychodowali je sobie tak przez wieki czy nawet tysiaclecia, podkreslili to religia i jest OK. Z innej strony musze przyznac, ze Polki, ktore sa z Arabami ba, nawet daja sie obabulic chustami arabskimi i z milosci zmienic religie to zazwyczaj puste wiesniary, ktore wyjechaly na zachod zmywac gary lub sprzatac po domach. Nie bylo mi ich zal, nigdy nie spotkalem madrej i "rasowej" laski ktora byla z Arabem lub z Turkiem. Czyli w najlepszym przypadku albo glupia i srednio ladna albo srednio rozgarnieta i straszsydlo lub nawet paszczur. Tak wiec, Panowie i Panie mowiac bez rasistowskich podtekstow: Kazda zmora znajdzie swojego amatora, oby tylko nie zarazila po powrocie polowy wioski. Pozdrawiam!

Gość chioccchips
trochę marudzisz, trochę bujasz w obłokach, a lepiej żebyś powtórzył pisownię z "H", piszemy hańba i hodowla arabki są wierne raczej ze strachu niż z "samej siebie"...

Gość Julita_39
Jest jedna Polka, która chce zrobić coś dobrego dla świata właśnie poprzez małżeństwo z Arabem:), więc proszę nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, ponieważ czuję się urażona, obrażona i wkurzona... Jestem mądra, ładna i zgrabna. Poznaje naturę arabską 3 lata. Jest wiele minusów, ale też wiele plusów. Miała męża Polaka, który chciał mnie zabić, spalić w mieszkaniu, okradł i co??? Mam pisać, że wszyscy mężczyźni Polacy są głupi i wredni??? Halo człowieku ja wiem, że w każdym narodzie są dobrzy i źli ludzie i nie mam zamiaru wkładać wszystkich do jednego wora, więc proszę Ty też tego nie rób.

Gość hehe :D
Cos w tym jest autorze. znam kilka dziewczyn, Polek, ktore powychodzily za Arabow. Niektore z nich ladne, ale tak puste ze glowa mala. Zadna z nich nie wytrzymala dluzej niz pol roku bycia z ciapatym. Tak je swedzialo, ze szukaly kolejnych brudasow.

Gość hyhhhh
mieszkam w UK parę ładnych już lat i niestety muszę przyznać, ze jest pewna grupa kobiet, które "lecą" na egzotykę - Arabów, Hindusów, Murzynów... Skośnoocy jakoś nie maja za bardzo powodzenia :D. I wcale nie jest tak, ze to te "biedne ze zmywakow" tak maja - niektóre kasowe też :D. Oczywiście tych bogatych amatorek kolorowych kut**ów jest mniej, no bo i bogatych jest mniej :D Ale polscy faceci wcale nie mniej lecą na "kolorowe panienki", wcale nie sa bardziej wybredni od Polek, tylko większość facetów to też golodupce ze zmywaków albo inna tania siła robocza :D a takich Arabki czy Hinduski maja głęboko w d*** :P nie wspominając o Murzynkach Inna sprawa, ze Polacy za granica to w dużej mierze alkoholicy (facet, który nie ma problemów z alkoholem i nie ma rodziny to wyjątek!) - amatorzy "Tesco value" :O byleby starczyło na najtańsza whisky (no bo przecież nie wypada pić "gorszych" trunków :D a najtańsza whisky to zawsze whisky :P) I sama nie wiem co gorsze - te puszczalskie panienki, czy ci belkoczący, cuchnacy najtańszym alkoholem "macho" w białych adidaskach i spodniach Nike z wyprzedaży "70% off" :P

Gość linka_ewelinka
Juz prawie 4 lata jestem w uk, i czasem mi wstyd ze jestem polka. Wlasnie przez takie dziewczyny polki uwazane sa za latwy towar, w sam raz na jeden raz. Nie chodzi mi tylko o takie jak pisal hyhhhh milosniczki egzotyki ale glownie o te ktore wskakuja do lozka lepiej zarabiajcym anglikom z mysla o tym zeby stac sie jego utrzymanka. Pracuje w firmie, w ktorej jest duza rotacja kadry, glownie z polski, i takich kobiet jest sporo albo nawet coraz wiecej. To smutne bo zaczynaja kreowac taki stereotyp dla kobiet z polski.

a co mnie obchodzi opinia jakis ludzikow z ktorymi nigdy nie zamienie wiecej niz 2 slowa? Arabowie dla mnie nie istnieja i tyle. A milosniczki kolorowych moga sobie robic co chca. Ich tylki, ich zycie.

Gość Julita_34
Czasem jest mi wstyd w Polsce za Polki :) Mam przystojnego męża- Araba. A wstyd mi za zachowanie właśnie rodaczek lecą jak pszczoły do ula na faceta:))) Cóż czasem smiejemy się z moim Habibi z takiego zachowania:) Tak już świat stworzony. Mężczyznom Polakom też nie przeszkadza obrączka na palcu... Jeżeli chodzi o brudasów, fakt wielu nie dba o siebie, ale spotkałam wielu Polaków, którzy też mają problemy z higieną. To co wyniesiemy z domu, to owocuje w przyszłości. Mnie podoba się luz jaki Arabowie mają, nie przejmują się bzdurami. Lepiej się wtedy żyje:) A nam wpojono wiele, przez co później z małego problemu robimy katastrofę...

Gość obserwator światów r,
Myślą że są k%%%ami .Niestety .U nas w mieście ostatnio przywiało "studentów " arabów .Lokalne lachony jak się zwiedziały że maja po 6 k stypendium od swojego króla to oszalały ze szczęścia . Zdemoralizowało to arabusów -obcując z lachonami myślą że wszystkie u nas takie.

Gość gfghfghfg
autor ma racje, dziewczyny te ktore sa z moslimami, wiem ze was denerwuja takie posty i myslicie ze ten wasz jest inny, ale to nieprawda, nie szanujecie sie,mieszkam sporo za granica, nie spotkalam jeszcze bialej kobiety z moslimem w wieku emerytalnym, nawet z murzynem nie,tak ze te zwiazki nie przetrwaja proby czasu,tracicie czas na facetow nic nie wartnych, a latka leca, zastanowcie sie, prawda tez jest ze kobiety moslimki wala sie analnie, to tez slyszalam i czytalam, a te co w Europie mieszkaja to blone dziewicza sobie naprawiaja zeby byc cnota jak slub bedzie brala

Gość auitorze masz racje ..
ja bym sie w zyciu z zadnym arabem nie zwiazala, wolalabym byc sama az spotkam tego wlasciwego, z mojej kultury !

Gość a ja z innej beczki!
a co jak taka jest żoną jakiegoś araba,turka czy innego mają dziecko i ona chce się rozwieść? to już duży problem dla pana i wladcy! bo jak to ona chce ode mnie odejść? hańba dla niego! no i co z dzieckiem?

Gość jesli gosc mialby eu
paszport, to OK, rasa mi nie przeszkadza, bardziej chodzi o malzenstwo dla paszportu i dziecka

Gość Julita34
Fakt większośc( nie wszyscy) robią to tylko dlatego, aby dostac się do Europy. Jeśli nie chcecie aby bolało, należy przygotowac się na ewentualne rozstanie. W trakcie małżeństwa zbierac dowody. Kobiety muszą miec tę świadomośc, że jeżeli będzie dziecko, będzie im trudniej niestetety... Dlategoż ja nie mam z moim Habibi dziecka i nie będę miała:) Za nim postanowicie wyjśc za Araba, pamiętajcie o ogromnej przepaści kulturowej, ponieważ stąd wiele późniejszych problemów. My jesteśmy nauczeni, że zdrada, kłamstwo to zło a u nich jest na porządku dziennym( nie u wszystkich). Bardzo przeszkadza np. głupota (wielu mężczyzn) i brak niewiedzy czasem w prostych sytuacjach życiowych. Typowy(nie wszyscy) Arab, który chce dostac sie do Europy okłamuje ,koloryzuje, aktoruje. Mówi, że jest inteligentny, mądry i dobry, czasem bardzo bogaty:). Gdy spotykamy go w Europie często nie przyznaje się do swojego pochodzenia, będąc we Francji mówi, że jest Włochem( z życia mojej znajomej). Więc jeżeli chcecie związac się z Arabem, miejcie na uwadze powyższe wskazówki. Mało jest uczciwych mężczyzn i kobiet z zasadami w każdy kraju na świecie. pozdro

Gość Ukrainki są piękne
"a co jak taka jest żoną jakiegoś araba,turka czy innego mają dziecko i ona chce się rozwieść? to już duży problem dla pana i wladcy! bo jak to ona chce ode mnie odejść? hańba dla niego! no i co z dzieckiem?" ROZWODY RÓWNIEŻ I TAM ISTNIEJĄ:)

Gość Ukrainki są piękne
Co do dzieci to jest tak, że chłopiec zostaje z ojcem a dziewczynka z matką, nie wiem czy to jest reguła, która dotyczy wszystkich krajów tamtej kultury i czy ta zasada się nie zmienia w czasie.

Gość Julita34
Jeżeli chodzi o dzieci, to jest tak, jak wszędzie... Mądrzy ludzie dogadują się i nie robią problemów a na głupocie-wojnie zarabiają sądy, adwokaci i inni. Jak wiadomo przedstawiciele tych zawodów są majętni, więc logicznie myśląc: więcej jest głupców na świecie... Co też mi bardzo przeszkadza obcując nie tylko z obcokrajowcami...

Gość Julita34
Właśnie znalazłam sposób na rozwiązanie problemu małżeńst- dostania się do Europy. Zmiana prawa. Jeżeli okaże się, że obcokrajowiec kłamie, zdradza i chodziło jemu tylko o dostanie się do Europy, sąd mógłby za szkody moralne swojego obywatela takiego obcokrajowca obciążyc karą pieniężną w wysykości np. 50tys. Jeżeli nie zapłaci do więzienia. Niechaj jego kraj płąci za błędy swojego obywatela. Przed wjazdem do Europy wszyscy świeżo poślubieni obcokrajowcy dostali by taką informację na piśmie i musieliby złożyc podpis na niej i już. W taki sposób można by było powstrzymac napływ kombinujących obcokrajowców.

Gość Julita34
Zabronic nie możemy, ponieważ są ludzie, którzy nie oszukują, patrze przez swój pryzmat:) Możemy zmienic prawo. "pojechanie po uczuciach prowadzi czasem do samobójstw. gdy już nie ma ofiary... ciężko jest cokolwiek udowodnic... W prawo należy uderzyc i napływ kombinujących obcokrajowców skończy się. Mam nadzieję, iż przeczyta to ktoś z naszego rządu, trochę poprawi i wprowadzi w życie. Następnie Europa weźmie z nas przykład:) Obywatel danego kraju ma zagwarantowaną ochronę a kombinator z zewnątrz niechaj ma świadomośc konsekwencji swoich czynów.

Gość Julita34
Wychodząc za kogokolwiek, każdy chce byc szczęśliwym, kochanym i kochac. Niektórym ludziom brakuje tego tak jak powietrza. poprostuuu... Jak już pisałam... ciężko trafic na tego jedynego a zwłaszcza, gdy ktoś jest dobry, nie oszukuje i nie kombinuje.. Każdy patrzy przez swój pryzmat... I kończę...

Gość Julita34
Dziewczyny, żony... uważajcie. Nie jesteście zaślepione tylko miłością, mnie dosypywał jakiś proszek do wody. Apeluje!!! Czuje się ciągłe zmęczenie, ból głowy często rozwolnienie... A następnie podporządkowują sobie kobietę...