Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czern_i_biel

Czy on może coś do mnie czuć?

Polecane posty

Gość czern_i_biel

Witam. Zacznę może od początku.. Jestem w pierwszej klasie liceum, i od początku rzucał mi się w oczy pewien chłopak. Los chciał, że zaczęłam chodzić na te same zajęcia dodatkowe co on. Przedstawił mi się, ja mu i od tamtej pory coraz bardziej mi się podoba. On coraz odważniej mnie zaczepiał, ale rzadko rozwialiśmy, szczególnie w szkole, tylko parę zdań na zajęciach dodatkowych. Ciągle czułam na sobie jego wzrok, co potwierdzała moja przyjaciółka a także zauważyły to inne koleżanki z klasy, jednak on ani razu nie odważył się podejść np na przerwie porozmawiać. Uśmiechy, spojrzenia.. Niedawno dowiedziałam się, że ma dziewczynę i żalił się komuś, że żałuje, że podrywał kogoś innego, skoro kocha tamtą. Zrezygnowałam, ale przynajmniej wiedziałam, na czym stoję. Na następnych zajęciach trzymałam się jak najdalej od niego, nawet na niego nie spoglądałam ( oficjalnie), kątem oka widziałam jednak, że szuka mojego wzroku. Wcześniej w szkole mijając mnie też wpatrywał się we mnie, ja jednak byłam obojętna ale omijając go usłyszałam, że woła mi symboliczne "cześć" i patrzy się wzrokiem zbitego psa. Wracając do tych zajęć, więc miałam nadzieję, ze nic się nie wydarzy, ale on pod koniec rzucił we mnie papierową kulką znów się witając i czekając na rozwój wydarzeń. Uśmiechnęłam się, pokiwałam palcem i znów zajęłam swoimi sprawami. Dziś w szkole przechodząc obok niego udawałam, że go nie widzę, znów kątem oka widząc że czeka na moje spojrzenie..:( Trochę tego dużo, ale starałam się opisać to tak, żeby łatwiej było komuś innemu to "zrozumieć".. Czy ma ktoś może jakieś domysły, rady dla mnie, co mam robić? Mimo starań, nadal coś do niego czuję. Wmawiam sobie, że ma dziewczynę i to ją kocha, ale co oznacza ta cała "gra". Z góry dziękuję za rady.

Gość barbara laden
następnym razem jak Cię będzie zaczepiał rzuć od niechcenia - pozdrowienia dla dziewczyny :) i zobaczysz co będzie dalej, bo może nie ma żadnej dziewczyny :)

Gość Aneta 30 Wałbrzych
umieraj kur w o

Gość malinowapasja
Czuje ale w gaciach;/

Gość barbara laden
a najlepiej to daj mi na niego namiary autorko, uwielbiam takich niewinnych licealistow deprawowac

Dokladnie-pozdrów dziewczynę i zobacz co zrobi. Ty chcialabys by sie tak zachowywał wobec innych jakby z toba byl? Tak ja kocha ze cos szuka u Ciebie? Żadnej z was nie kocha. Jak sie kocha to sie nie robi tak. Tamta widac mu sie znudziła. Co do Ciebie czuje ... moze mu sie podobasz ale na pewno jeszcze nie kocha.