Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleriawaleria

czy jesteście pewne??

Polecane posty

Gość waleriawaleria

Mam do was pytanie czy jesteście pewne że to ten Jedyny na którego czekałyście?czy macie może watpliwości?

Wiadomo,że każdy ma jakieś obawy itp tuż przed podjęciem takiej ważnej decyzji- w końcu to ma być ten jedyny mężczyzna na całe życie. Choć czasem trochę się boję, to jestem pewna że go kocham a on kocha mnie.

Gość ann//
Tak, jestem pewna ze to ten jedyny :)

nie mam żadnych wątpliwości, kiedys dawno temu tak,ale teraz jestem pewna na 1000%, że kocham tylko jego i żaden inny nie ma szans!!

nie mam żadnych wątpliwości, kiedys dawno temu tak,ale teraz jestem pewna na 1000%, że kocham tylko jego i żaden inny nie ma szans!!

Gość niebieski kolor
tak mam, co więcej, jestem pewna, że nie będę z nim do końca szcześliwa, ale nie pytajcie dlaczego się z nim zenie bo sama nie wiem.

Gość x\vz
ja jestem pewna kocham go bardzo i wiem ze on tez mnie ale tez wiem ze mnie bardzo ogranicza:( i nie bede mogla spelnic swoich marzen nop ale nie wyobrazam soebie zycia bez niego

Gość lokatka
tak, jestem pewna ze to TEN jedyny :)

Gość a ja nie wiem tak do końca...
kochamy się, jesteśmy razem od kilku lat, ale czy bedziemy szczęściwi to nie jestem tego pewna.

Gość pewna nie jestem przyszłości
ale kto jest? Jestem pewna tylko tego co jest TU i Teraz, ale gwarancji nie da mi nikt ;) A za mąż wychodzę, bo czujemy się ze sobą dobrze i niech się dzieje, co chce...

Ważne żeby na wieczorze panieńskim nie zwątpić, ale się dobrze bawić. Fajne pomysły jak samemu zorganizować tą imprezę są www.ostatnia-impreza.pl