Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana343

Dziewczyny pomóżcie,już nie daję rady..

Polecane posty

Droga zdołowana-wiem, że z konserwatywnymi poglądami ciężko jest walczyć. Myślę, że jak mama będzie widziała, że między Tobą i Twoim chłopakiem jest coś więcej niż tylko przelotne zauroczenie i będzie wiedziała, że jesteście rozsądni to stopniowo zacznie akceptować tę sytuację. Ja nie polecam sesji z MTV, bo po obejrzeniu któregokolwiek programu rodzice zamkną Cię w domu do 30-tki ;)

Gość kimmikonavomiee19
Pewnie twojej starej tak śpieszno do gina bo przeczuwa, że zaciążyłaś. A matek odzywa się instynkt w takich sytuacjach. Bo te dni płodne i niepłodne to różnie z nimi bywa. Szczególnie u tak młodej siksy.

Gość zdolowana343
mklara ,moi rodzice bardzo lubią mojego chłopaka,akceptują go i wiedzą,że jestesmy w siebie zapatrzeni i że się bardzo mocno kochamy. Miałam już kilku chłopaków, nie współżyłam z nimi. Wiem ,że mój obecny jest tym jedynym, nie wyobrażam sobie już kiedykolwiek mieć nikogo innego..wolałabym już wstąpić do klasztoru lub ze sobą skończyć. a z tą sesją MTV pewnie masz racje,zadziałałoby odwrotnie :P

Gość kimmikonayomiee19
Dlaczego tu jest jakiś podszyw?! oddawaj mój nick! Zdanie prawdziwej mnie : matka nie ma prawa odstawiać czegoś takiego. Możesz poprosić ją o wyjście przy lekarzu; powinna wstydzić się nalegać, zwłaszcza, jeśli powtórzysz to parę razy. Lekarz pewnie zauważy, że wolisz, żeby jej nie było i wtedy poprze Twoje zdanie. Matka będzie musiała wyjść. Zaufaj starszej (o rok) koleżance. ;)

Gość kimmikonayomiee19
wszystkie moje posty tutaj oprócz TEGO i tego, w którym piszę o zaufaniu do starszej o rok koleżanki to podszywy. Nie będę też pisać tutaj nowych postów, więc kolejne to podszywy i je ignoruj. Trzymaj się ;* .

Gość zdolowana343
kimmikonavomiee19 ... ile masz lat ,żeby nazywac mnie siksą? Psychicznie jestem starsza od niejednej 30latki. Pomagam własnej mamie w wielu życiowych sprawach , i jak sama twierdzi w wielu kwestiach jestem mądrzejsza i dojrzalsza od niej.. Gdyby podejrzewała ,że zaciążyłam to od razu by mnie zaprowadziła do gina, a od czasu tamtej rozmowy minęło kilka miesięcy.

Będzie dobrze :) Tylko więcej nie ryzykujcie z seksem bez zabezpieczenia. Ja sobie na niego pozwalam dość często, tzn. w dni niepłodne i facet nie kończy w środku, ale my jesteśmy małżeństwem, więc to zupełnie inna sytuacja i gdybyśmy wpadli to nawet bym się cieszyła.

Gość zdolowana343
kimmikonavomiee19 (prawdziwa) oj,przepraszam. Ok rozumiem, niektórzy się nudzą :) dziekuje za odp;*

Gość zdolowana343
wiem,już nigdy tak nie zaryzykuję. Przy najblizszej okazji od razu lece po opakowanie 20 prezerwatyw :D zeby juz nigdy wiecej mi to sie nie przytrafilo.. to jest granie na nerwach, nie zyczę tego nikomu, a włąsna głupota potrafi doprowadzic do nerwicy. Wrr..

Gość zielona_fala
hmm Gareon?ktoś ty ?

Gość cynik z wyboru
wybaczcie ot, ale ciekawość mnie zżera, a nie mam w domu telewizora. Co takiego pokazują w MTV?

Gość Gareon
Zgadnij Zielona, zgadnij... :P

Gość Gareon
A do Cynika - obejrzyj sobie teledyski, potem takie programy jak "Date my mom", albo inny szit. Generalnie podejście do seksu prezentowane przez MTV - towar, a jeśli nie sprzedajesz, to przynajmniej zrób sobie z niego zabawkę.