Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasafd

W szkole jak korzystam z toalety.....

Polecane posty

Gość asasafd

i sikam to siadam na desce, nie umiem tak z wysoka jak inni:/ jak myslicie moge sie zarazic w ten sposob aids albo czyms takim???

Gość siriosjee30
ja wykładam deskę papierem. Kiedyś nawet przez to zatkałam kibel :classic_cool:

Gość o rzęsistku zapomniałaś
obkładaj dokładnie sedes papierem toaletowym, albo kup w medycznym sklepie takie nakładki na kibelek - spuszcza się je razem z wodą

Gość 758585858585885
Mam podobny problem :O Staram się siadać nie na krawędzi, ale tak bardziej na udach (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi). Czasami udaje mi sie na małysza, ale to raczej rzadko.

Gość asasafd
nie złapałam grzyba. Miałam dzisiaj robione badanie moczu, znaczy dzisisaj wyniki były i wyszło,że wszystko jest dobrze. Martwię się jednak,że mogłam cos złapac:/ kurde ja czesto sikam, taki mam neurogenny pecherz:/

Gość LOLA2010**
ja piżżuuuuuuuuuuu A JAK MOŻNA NIE UMIEC NA MAŁYSZA???!!! CO W TYM JEST PROBLEMATYCZNEGO. FUUUUUU SIADAC NA OBSZCZANA DESKE NA KTÓREJ ROI SIE OD BAKTERII I TAK Z MAJTKAMI SZYBUJĄ ONE Z TWOICH UD DO CI*PKI

Gość asasafd
a np wirusowym zapaleniem watraby mozna sie w taki sposob zarazic?? bo wlasnie 1 z takich objawów tej choroby to apatia sennosc zmeczenie i ja to mam:/ non stop jestem zeczona:/ ale z kolei badania krwi mam w porzadku

Gość asasafd
podnosze

Gość obrzydliwe_________
Jak możesz siadać na desce, która jest zanieczyszczona moczem, a często też kałem (choć startym papierem i nie widzisz tego)? :/ Obrzydliwe. Ja zawsze robię na stojąco, jedynie w domu siedzę; stoję nawet u znajomych.

Gość asasafd
ja zawsze próbuje na stojaco! i chce własnie robic na stojaco, ale nie umiem!! czuje wtedy ucisk na pecherz, a nie moge sie wysikac i stoje tak z 10 minut a wiadomo przerwa w szkole wiecznie nie trwa co chwila ktos wchodzi do łazienki, nie wiem, moze to stres, kiedys mnie wozna otworzyła jak sikałam i teraz takiego stracha mam ze musze szybko i wyjsc